Pszichológushoz fordult a rusnyázó műsorvezető, Megyeri Csilla

Megyeri Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
24 óra alatt lett híres Megyeri Csilla, az Alföld Televízió műsorvezetője. Pár óra alatt a RUSNYA és a BAZÁRI MAJOM kifejezésekről mindenkinek más jut eszébe, mint eddig. A fiatal nőt megviselte a hirtelen jött ismertség: vágyott rá, de nem így gondolta. 

Megyeri Csilla néhány órával ezelőtt még úgy nyilatkozott a róla szóló cikkekről, hogy "aki a színpadon van, azt kritizálják", mostanra összetört. Annyira lesújtották a történtek, hogy egy pszichológus véleményét is kikérte.

"Szinte a véletlennek köszönhető, hogy ezek az adások egyáltalán felkerültek az internetre. Hiszen eleinte az volt a koncepció, azért csinálunk tévéműsort, hogy az emberek ott nézzenek minket. Elvégre a Púder adásait direkt azért nem kötöttük semmilyen aktuális tematikához, hogy bármikor ismételhetőek lehessenek. Végül a nagy számban érkező nézői kérésre döntött úgy a csatorna vezetősége, hogy megosztja a tartalmakat az internetes felhasználókkal is" – nyilatkozta Csilla.

Forrás: Alföld Televízió

"Egyfelől fontos tudni, hogy a Púder adásait élő hatásúan rögzítjük, azaz semmit nem veszünk újra, illetve súgógép sincsen, ami bármiféle segítséget adna. Ami viszont ennél is gonoszabb dolog, hogy a szövegkörnyezetből kiemelve ezek a szavak, kifejezések valóban abszurdul hangzanak, de meghagyva a saját kontextusukban egyáltalán nem ennyire szembetűnőek" – tette hozzá, és elmondta, még egy pszichológus véleményét is kikérte, hogy ne roppanjon össze a félrevezetett kommentelők lesújtó kritikáinak súlya alatt.

"Karaktergyilkosság! Ezt a kifejezést használta a szakember az esetemre. Bárkiből lehet hülyét csinálni, ez csak hozzáállás kérdése. Most úgy tűnök, mintha én lennék a közellenség, aki lerusnyáz másokat, vagy épp bazári majomnak titulálja a szomszédja, és egyben barátnője kislányát. A balesetekhez hasonlóan a bakik sem direkt történnek, ez sajnos egy ilyen szakma. Bárki kérdezi, én őszintén elismerem, hogy hibáztam azokban a pillanatokban. Belátom, hogy még kezdő voltam, és rutintalan, de egy pillanatig sem gondolom, hogy megérdemelném, hogy emiatt így meghurcoljon egy fél ország" – részletezte a Ripostnak Megyeri Csilla, aki erőteljesen fontolgatja, hogy jogi útra tereli az ügyet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.