24 óra alatt lett híres Megyeri Csilla, az Alföld Televízió műsorvezetője. Pár óra alatt a RUSNYA és a BAZÁRI MAJOM kifejezésekről mindenkinek más jut eszébe, mint eddig. A fiatal nőt megviselte a hirtelen jött ismertség: vágyott rá, de nem így gondolta. 

Megyeri Csilla néhány órával ezelőtt még úgy nyilatkozott a róla szóló cikkekről, hogy "aki a színpadon van, azt kritizálják", mostanra összetört. Annyira lesújtották a történtek, hogy egy pszichológus véleményét is kikérte. 

"Szinte a véletlennek köszönhető, hogy ezek az adások egyáltalán felkerültek az internetre. Hiszen eleinte az volt a koncepció, azért csinálunk tévéműsort, hogy az emberek ott nézzenek minket. Elvégre a Púder adásait direkt azért nem kötöttük semmilyen aktuális tematikához, hogy bármikor ismételhetőek lehessenek. Végül a nagy számban érkező nézői kérésre döntött úgy a csatorna vezetősége, hogy megosztja a tartalmakat az internetes felhasználókkal is" – nyilatkozta Csilla. 

Forrás: Alföld Televízió

"Egyfelől fontos tudni, hogy a Púder adásait élő hatásúan rögzítjük, azaz semmit nem veszünk újra, illetve súgógép sincsen, ami bármiféle segítséget adna. Ami viszont ennél is gonoszabb dolog, hogy a szövegkörnyezetből kiemelve ezek a szavak, kifejezések valóban abszurdul hangzanak, de meghagyva a saját kontextusukban egyáltalán nem ennyire szembetűnőek" – tette hozzá, és elmondta, még egy pszichológus véleményét is kikérte, hogy ne roppanjon össze a félrevezetett kommentelők lesújtó kritikáinak súlya alatt.

"Karaktergyilkosság! Ezt a kifejezést használta a szakember az esetemre. Bárkiből lehet hülyét csinálni, ez csak hozzáállás kérdése. Most úgy tűnök, mintha én lennék a közellenség, aki lerusnyáz másokat, vagy épp bazári majomnak titulálja a szomszédja, és egyben barátnője kislányát. A balesetekhez hasonlóan a bakik sem direkt történnek, ez sajnos egy ilyen szakma. Bárki kérdezi, én őszintén elismerem, hogy hibáztam azokban a pillanatokban. Belátom, hogy még kezdő voltam, és rutintalan, de egy pillanatig sem gondolom, hogy megérdemelném, hogy emiatt így meghurcoljon egy fél ország" – részletezte a Ripostnak Megyeri Csilla, aki erőteljesen fontolgatja, hogy jogi útra tereli az ügyet.