Story-gála: Fodor Zsóka nagyon hálás Magdi anyusnak

Magdi anyus Barátok közt Story-gála Fodor Zsóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fodor Zsóka, vagy ahogy mindenki ismeri, a Barátok közt Magdi anyusa, fellépésekkel és utazással tölti mindennapjait. De hogy mit gondol Magdi anyusról, és mit is köszönhet ennek a szerepnek, elmondja az interjúban. 

Schobert Norbi: "Nem fogom vissza magam"http://www.life.hu/sztarok/20170212-story-gala-schobert-norbi-a-jovoben-sem-fogja-vissza-magat.htmlSchobert Norbitól, a cukortól és a kokaintól volt hangos a magyar sajtó, felpörgött a mémgyár. És hogy hogyan éli meg Norbi az őt ért támadásokat? A Life.hu riporterének elmondja. TV + Sztárok--Liptai Claudia elárulta, meddig marad otthon kisfiávalhttp://www.life.hu/csalad/20170212-story-gala-liptai-megkoszonte-a-kozonseg-szeretetet-elmondta-mikor-ter-vissza-a-kepernyore.htmlIdén 18. alkalommal vonultak fel a hazai társasági élet legfontosabb szereplői a Story Ötcsillag- és Érték-díj gáláján. Liptai Claudia nem jelent meg az eseményen, pedig őt is díjazták, a műsorvezető lett a Story kedvence. CsaládOrigoStory-gála: Hajdú Péter kirándult a buli helyetthttp://www.life.hu/sztarok/20170211-hajdu-peter-a-termeszetben-kirandult-a-story-gala-helyett.htmlMíg Sarka Kata szó szerint tündökölt a szombat esti Story-gálán, addig Hajdú Péter valahol egészen máshol tölötte az idejét. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoStory-gála: Nagy Adri óvja a magánéletéthttp://www.life.hu/intim/20170212-story-gala-nagy-adri-szineszno-nem-akart-nyilatkozni-maganeleterol.htmlSzínészi tehetsége mellett mostanában Nagy Adri magánéletéről is sokat ír a bulvársajtó: a színésznő állítólag az ország egyik leggazdagabb emberének fiával jár. Adri véletlenül sem szeretett volna elárulni semmit kapcsolatáról, természetesen mindent megpróbáltunk, hogy kiszedjük az infókat a színész-énekesből. IntimOrigoStory-gála: Nagy Adri óvja a magánéletéthttp://www.life.hu/intim/20170212-story-gala-nagy-adri-szineszno-nem-akart-nyilatkozni-maganeleterol.htmlSzínészi tehetsége mellett mostanában Nagy Adri magánéletéről is sokat ír a bulvársajtó: a színésznő állítólag az ország egyik leggazdagabb emberének fiával jár. Adri véletlenül sem szeretett volna elárulni semmit kapcsolatáról, természetesen mindent megpróbáltunk, hogy kiszedjük az infókat a színész-énekesből. IntimOrigoStory-gála: Várkonyi Andrea brutális dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/trend/20170212-story-gala-varkonyi-andrea-brutalis-dekoltazst-villantott.htmlMióta nem a Tények műsorvezetője, már mély kivágású ruhákat is választhat Várkonyi Andrea. Úgy tűnik, a lehetőséget alaposan ki is használja: a Story-gála egyik látványossága lett Andi dekoltázsa... És hogy mit szólt ehhez Bochkor Gábor, jóváhagyta-e a különleges esélyit, illetve hogy a műsorvezető felgyógyult-e már az autóbalesetéből, a Life.hu ripoertének elmondta. TrendOrigo





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.