Havas Henrik beszólt Friderikusznak, Csiszárnak és Sebestyén Balázsnak is

Forrás: Fem3 -
Friderikusz Csiszár Jenő Havas Henrik Sebestyán Balázs Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henrik sosem rejtette véka alá a véleményét, mindig őszintén válaszolt, bárkiről is legyen szó. A Tanár Úr ezúttal Csiszár Jenő főkonzuli címéről, Friderikusz Sándorról, Sebestyén Balázsról és Majkáról nyilatkozott olyan nyersen, ahogy azt tőle már megszokhattuk. 

Rengetegen felháborodtak, amikor kiderült, hogy Csiszár Jenő lesz a főkonzul Milánóban. Friderikusz Sándor Bochkor Gáborral fejtegette ezt a helyzetet, finoman szólva nem voltak elragadtatva a hírtől. Havas Henrik is elmondta erről a véleményét, szerinte Csiszár Jenőt nem kellene megingatni abban a hitében, hogy ő képes erre.

Havas Henrik senkit nem kímél Forrás: Fem3

"Tudom, hogy alapvetően jó ember, de van egy nagy hibája: beleéli magát olyan szerepekbe, amik nem állnak neki jól"mondta a Borsnak Havas, és hozzátette, Csiszár egy szeretetreméltó figura, ugyanakkor meghatóan naiv.

"Ő tényleg mélyen hisz benne, hogy tud olaszul, angolul, és tehetséges. Szerintem nem kéne őt megingatni ebben"

– véli a Tanár Úr, akinek Friderikuszról is megvan a véleménye, amit kevésbé kedvesen fogalmazott meg. "Egyébként sosem titkoltam, hogy csodálom a szorgalmáért, azért, ahogy a szakmát kitanulta, és ezzel nekem is utat mutatott.

Rájöttem, ha ő lehet riporter, akkor én miért ne lehetnék érsebész?

Nekem is lenne a fülemben egy apró kis hangszóró, és egy Mihancsik nevű professzor mindig mondaná, hogy merre vágjak" – mondta szókimondóan Havas, aki elől Majka és Sebestyén Balázs sem menekülhetett. "Majkát nagyon kedvelem, ózdi proligyerek, akinek vág az esze. Balázs is a tanítványom volt, azzal a kiegészítéssel, hogy azért járhatott a szegedi egyetem kommunikációs szakára, mert máshová nem vették fel.

Balázs legnagyobb erőssége az, hogy a nagynénje vagy a nagybátyja osztálytársa volt a feleségemnek"

– fejtette ki véleményét Havas.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.