Ahány ház, annyi szokás: vagyis minden sztár egy kicsit eltérő módon hódol a szerelem ünnepének, de szerencsére szinte mindenki megemlékezik róla valamilyen módon. 

Vajna Timi 

Ahogy már tőle ezt megszokhattuk, a lehető legszexisebb oldalát mutatva tiszteleg az ünnep előtt. Hatalmas, vörös rúzsos csókot küld a kedvelőinek, akik természetesen imádják a fotóját: 6 óra alatt több száz kedvelést kapott. 

Happy V day #valentinesday #hateitornot #vajna

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Győzike 

Gáspár Győző nem aprózta el a romantikát: gyönyörűen megterített asztallal várta Beát, és ezt vélhetőleg egy ínycsiklandó ebéd követte. A showman még a dekorációra is figyelt: rózsaszirmokkal díszítette az étkezőasztalt. 

Bódi Sylvi 

A szexi modell egy ismeretlen férfi társaságában tölti a Valentin-napot, bár azt meg kell hagyni, hogy bárki is legyen a titokzatos úriember, jól festenek egymás mellett a 35 éves sztárral. 

Kulcsár Edina 

Edina és Csuti ezúttal azt is megmutatta, milyen szenvedélyes szerelem van köztük. Bár már számtalanszor bizonyították nagyközönség előtt is, mennyire szeretik egymást, ennyire túlfűtött képeket még nem láthattunk róluk. 

Szexi fotókon a sztárpárForrás: Jakab Krisztina

Pirner Alma 

Az egzotikus tánc világbajnoka olyan fotóval köszöntötte a szerelem ünnepét, amitől mindenki szája tátva maradt. A sokat sejtető kép mellé pedig azt üzente a követőinek: Ne csak ma szeressetek, mindig! 

Mádai Vivien 

A csinos műsorvezető egy igazi cuki fotót posztolt a pillanatról, amikor kedvese megérkezik egy hatalmas csokor virággal. Láthatóan nagy a szerelem a sztáranyuka háza táján is. 

Boldog Valentin napot! ❤ #madaiviven #doctorzoli #valentin #boldogvalentinnapot @vivienmadai @doctorzoli

Mádai Vivien rajongói (@vivienmadai.rajongoi) által megosztott bejegyzés,

Kiszel Tünde 

Tünde nem bízta a véletlenre, igazi dívaként pózolt a kamerák előtt. A vörös selyem és a fekete csipke pedig megtette a hatását: forró hangulatot kölcsönzött Valentin-napra is. 

Sarka Kata 

A gyönyörű kétgyermekes édesanya egy visszafogott posztban emlékezett meg február 14-ről: egy meleg tejeskávé és két kis szívecske társaságában. Kata már korábban említette, hogy idén nem fektet nagy hangsúlyt a Valentin-napra