Sokkoló! A buszon végezte el nagydolgát a nő - VIDEÓ

busz széklet sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A többi utas természetesen sokkot kapott, amikor a nő egyszer csak lehúzta a nadrágját, és a buszon elvégezte a nagydolgát.

A kínos esetről videó is készült: akadt pár utas, aki azonnal előkapta a telefonját, amint a nő letolta a nadrágját. A hozzászólások szerint az asszonyon látszott, hogy kétségbe van esve, és valószínűleg nagyon sürgős volt, hogy "megszabaduljon terhétől". A felvételt a LiveLeakre és a YouTube-ra töltötték fel, és már több ezren megnézték – írja a Mirror.

Százhúsz kilométert vezetett apja kocsijával egy 11 éves fiúhttp://www.life.hu/news/20170218-dobbenet-szazhusz-kilometert-vezetett-apja-kocsijaval-egy-luxemburgi-11-eves-fiu.htmlSzázhúsz kilométert vezetett apja kocsijával egy 11 éves fiú, mielőtt a németországi Rajna-vidék-Pfalz tartományban három rendőrautó segítségével sikerült megállítani. NewsA mozgólépcsőn villantotta meg fenekét a nő – Csúnya baleset lett a végehttp://www.life.hu/news/20170218-a-mozgolepcson-villanotta-meg-feneket-a-no-baleset-lett-a-vege.htmlA fiatal nő és a barátja a mozgólépcső korlátján szerettek volna lejutni a bevásárlóközpont emeletéről, de nagyon csúnya dolog lett a vége. NewsRészletes beismerő vallomást tett a körúti robbantóhttp://www.life.hu/news/20170218-reszletes-beismero-vallomast-tett-a-terez-koruti-robbanto.htmlP. László beismerte tettét: ő robbantott a Teréz körúton 2016. szeptember 24-én. Erről a gyanúsított ügyvédje, Brunner Tamás tájékoztatta a Velvetet. Az ügyvéd további részletekkel nem szolgált. NewsOrigoKizárják a nyilvánosságot a Schumacher kontra Bunte magazin perrőlhttp://www.life.hu/news/20170218-kizarjak-a-nyilvanossagot-a-schumacher-perrol.htmlA Schumacher család beperelte a német Bunte magazint, amiért korábban azt állították, hogy Michael Schumacher újra tud járni. Az ügyet a héten tárgyalták. News--Társai verték halálra a 14 éves sportolóthttp://www.life.hu/news/20170217-14-eves-tinit-vertek-halalra-a-tarsai.htmlSzörnyű tragédia történt egy orosz, utánpótláskorú jégkorongcsapat életében: egy 14 éves fiút halálra vertek a társai. News--Szexuálisan zaklatta diákjait a tanárnőhttp://www.life.hu/news/20170217-szexualis-zaklato-a-zongoratanarno.htmlA fiatal zongoratanárnő egész életében a gyerekek körül tevékenykedett. Zongoratanárként főleg autista gyermekeknek tartott órákat, és senki nem gondolta volna, hogy ilyen tettekre képes. NewsOrigo







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.