Demcsák Zsuzsa szerelem magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa régóta áhítozik egy nagy szerelemre. Úgy tűnik, nem sokáig kell várnia már...

Pachmann Péter és Demcsák Zsuzsa vendége a ma reggeli adásban Gazsi Gizi jósnő volt, akivel a tavaszról és a szerelemről beszélgettek. A csinos műsorvezető elárulta, hogy

régóta vágyik már a mindent elsöprő nagy szerelemre,

így remegő kézzel húzott a kártyapakliból, ami megmutatja a jövőjét. A jósnő szerint a sztármami három hónapon belül megtalálja azt a férfit, aki boldogsággal tölti meg mindennapjait, ám ennek Zsuzsa múltjából nem mindenki fog örülni.

A sztár, akár egy kislány, csillogó szemekkel hallgatta a kártyajós szavait. Ritkán láthatjuk a TV2 arcát ilyen felhőtlenül gyermeki helyzetben, általában a megközelíthetetlen és erős nő képét mutatja.

Állítják: Demcsák Zsuzsa a kollégájába szerelmes!

Egyedülálló anyaként nevelte gyermekeit Demcsák Zsuzsa, régóta nem volt társ az életében. Az a hír járja azonban, hogy a műsorvezetőre is rámosolygott a szerencse: kollégájával szerettek egymásba.

Szabó Zsófi férjével szerepelt az RTL Klubonhttp://www.life.hu/sztarok/20170222-szabo-zsofi-es-ferje-ujra-egy-musorban.htmlSzabó Zsófi nagy bejelentést tett: a férjével közösen szerepelnek Sebestyén Balázs műsorában. TV + Sztárok--Angelina Jolie pókot eszik – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170221-angelina-pokot-es-skorpiot-eszik.htmlAngelina Jolie, az egykor botrányos kapcsolatairól és drogügyeiről elhíresült világsztár ezúttal valóban kiverte a biztosítékot... TV + Sztárok--Cseke Katinka megfenyegette Mádai Vivienthttp://www.life.hu/sztarok/20170220-cseke-katinka-stresszoldas-miatt-takarit.htmlCseke Katinka megdöbbentő dolgot vallott be Mádai Viviennek és Berki Krisztiánnak: mostanában nincs túl jó passzban a színésznő, ezért takarítással vezeti le a stresszt, van, hogy napi kétszer is. Mádai Vivient pedig kiosztotta, amiért nem szedi ki fésűjéből a haját... TV + SztárokOrigoPintér Tibor egykori kedvese, Ács Beatrix kiábrándult a sztárbólhttp://www.life.hu/sztarok/20170220-acs-beatrix-kiabrandult-pinter-tiborbol.htmlPintér Tibor és Ács Beatrix kapcsolata már hetekkel ezelőtt véget ért, ám az Édes élet kamerái előtt még láthatjuk tiszavirág életű szerelmük mindennapjait. TV + SztárokOrigoVV Soma és VV Evelin végleg szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170214-vv-soma-es-vv-evelin-szakitottak.htmlVV Soma és Evelin szerelme nem állta ki az idő próbáját. Bár megpróbálták a való életben is elmélyíteni szerelmüket, ma már mindketten más oldalán boldogok... TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa megvédte a rusnyázós műsorvezetőt, Megyeri Csilláthttp://www.life.hu/sztarok/20170213-demcsak-zsuzsa-megvedte-a-rusnyazos-musorveztetot.htmlÓriási port kavart múlt héten Megyeri Csilla, az Alföld TV műsorvezetője, akinek néhány évvel ezelőtti adása kiverte a biztosítékot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.