Két nagyszájú versenyzővel akadt dolga Majkának a legutóbbi 50 milliós játszmában. Sikerült nagyon zavarba hozniuk a sokat látott műsorvezetőt, ugyanis egyéjszakás kalandot ajánlottak fel neki élő adásban.

Nem volt egyszerű estéje Majkának, hiába tapasztalt már meg sok mindent a műsorvezető, két hölgynek sikerült alaposan megizzasztania. Az 50 milliós játszmában szereplő Márti és Klári teljesen lefárasztották a rappert, ráadásul jól zavarba is hozták. Egyéjszakás kalandot ajánlottak neki élő adásban!

Így reagált Majka az ajánlatraForrás: TV2

"Elfogyasztottam két férjet, két élettársat, aztán voltak még ilyen futó kalandok, de egyéjszakás nem" - mondta Klári, majd hozzátette, hogy azért nem zárkózik el a dologtól. "De téged azért elvinnélek" - mondta a hölgy, ezzel alaposan zavarba hozva a műsorvezetőt, aki a játék végére ki is feküdt.

A két hölgy végül 1 millió forintot nyert, Majka pedig végre fellélegezhetett. "Amíg újra kipakoljuk a pénzt, addig két csendes játékosért imádkozom, férfiakért" - mondta Majka, mielőtt behívta volna a következő versenyzőket.