Lagzi Lajcsi ismét elhagyta az országot, ezúttal Dubajba utazott. Kiderült, hogy nem nyaralni ment a városba, hanem üzletelni. Állítólag ingatlanbefektetésekről tárgyal a helyi nagyokkal.

Sokszor utazik külföldre Lagzi Lajcsi annak ellenére, hogy még nem zárultak le az ellene folyó ügyek. Egyetlen tárgyalást zártak le eddig, mégpedig a leégett magtára ügyét. Lajcsi biztosítója nem volt hajlandó fizetni, ezért terelték jogi útra a dolgot, de végül sikerült megegyezniük. Minden más azonban még függőben van. A folytonos izgulás helyett azonban ő nagyobb hangsúlyt fektet az üzletelésre.

Lagzi Lajcsi Dubajban üzletelForrás: tv2

Lagzi Lajcsi ezért utazott nemrég Dubajba, hogy ott megkössön egy jövedelmező üzletet. A Bors információi szerint állítólag ingatlanbefektetésről tárgyalnak. A lap megkereste Lajcsit, ám ő nem akart nyilatkozni arról, hogy milyen ügye van az Egyesült Arab Emírségekben. "Ha külföldre utazom, mindig az a kérdés, hogy elmenekültem-e az országból. Igen, Dubajból is haza fogok jönni, nem vagyok bűnöző, nem kell menekülnöm senki és semmi elől. A lelkiismeretem tiszta. Valóban üzleti úton vagyok itt, ennek részleteiről azonban nem szeretnék beszélni. Szabad magyar állampolgár vagyok, aki oda utazik, és azt csinál, amit akar. Senkitől nem kell engedélyt kérnem ehhez" – mondta a lapnak Lajcsi.