Több milliót bukik Tóth Gabi, mert nem nyerte meg A Dalt. Csapatával mindent egy lapra tettek fel, Pápai Joci azonban keresztülhúzta a számításaikat. 

Tóth Gabi az év elején jelentette be, hogy alkotói szabadságra megy, nem koncertezik egy darabig, helyette új projektjével foglalkozik, új stílusban ír dalokat. A Dal című műsort nagyon meg akarta nyerni a Hosszú idők című szerzeményével, szeretett volna kiutazni az Eurovízióra. Ez azonban nem sikerült neki, a nézők és a zsűri is Pápai Jocit találták a legjobbnak, Gabi a legjobb négy közé sem került. Az énekesnő és csapat rengeteg pénztől esik most el. 

Tóth Gabi sok pénzt bukikForrás: A Dal / Facebook

"Mindent egy lapra tettek fel, a színpadi jelenlétbe és a dalhoz készült klipbe összesen beleöltek legalább hatmillió forintot, amely megtérült volna, ha Tóth Gabi kijut. Hiszen a verseny éppen májusban, a visszatérés előtt van, így Gabi magyar indulóként nagyon komoly marketinget kapott volna, amellyel megalapozhatta volna a Totova-projekt indulását" – jelentette ki egy szakember a Blikk megkeresésére. Azzal, hogy Gabi nem nyert, a befektetett pénz nagy része nem térül meg. 

Mivel Gabi a stílusváltás miatt egy ideig nem koncertezik, így ez a bevétel is kiesik, ami egy koncertszervező óvatos becslése alapján akár 10 millió forint is lehet.