Tóth Gabi elárulta, miért vonul vissza

Forrás: RTL -
Tóth Gabi visszavonulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi Facebbok-oldalán jelentette be, hogy alkotói szabadságra megy. Az énekesnőnek szüksége van egy kis szünetre. Élvezi ezt, hiszen saját bevallása szerint nagyon sokat dolgozott az elmúlt években, mégsem azért vonult vissza, mert elfáradt!

Így is sok munkája van Tóth Gabinak, pedig visszavonult. A Dalra koncentrál, és vendége lesz testvérével együtt a februári Rapülők koncertnek is. Emellett saját magára, és a visszatérésére összpontosít. Alkot és pihen, ugyanis ahhoz, hogy jót tudjon adni magából, olykor erre is van szükség.

Tóth Gabinak az alkotáshoz kell egy kis pihenés Forrás: RTL

"Nekem az a legnagyobb pihenés, ha zenei téren alkothatok valami olyat, ami a lelkemből jön.

Most élvezem ezt az időszakot! Dolgoztam én eleget az elmúlt években.

Úgy vélem, ahhoz, hogy színpadra tudjak tenni valami értékeset, ez kell. A közönségem a legfontosabb. Élményt akarok nekik adni, amire azt mondják, hogy ezért érdemes volt eljönni a bulimra.

Nem azért vonulok vissza, mert elfáradtam; a további színpadi és egyéb működésemhez kell a pihenés.

A zene mellett a családom tölt fel. Nem mondok le anyu húsleveséről sem, hisz az is tesz olyan jót, mint a lelkemnek a zene" - mondta Gabi a hot! Magazinnak.

Totova néven fut tovább - megsértődtek rajta a felvidéki magyarok


Tóth Gabi nemrég döntött a stílusváltás mellett, amihez új név is dukál. Ezentúl Totova művésznéven létezik tovább, amit a felvidéki magyarok sérelmeznek. Bántónak találják, ezért Tóth Gabi magyarázkodni kényszerült. Facebook-oldalán leszögezte, soha nem állt szándékában senkit se megsérteni. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.