A VV 6 győztese, Aurelio a Baukó Évával folytatott csatározásai közben vallotta be, hogy igenis szórja a pénzt, egyik nap úgy él, mint egy császár, fél milliónál is többet költ 24 óra alatt, utána pedig 2000 forintot oszt be három napra. És hogy honnan szed össze annyi pénzt, hogy így tudjon költekezni? Szerencsejátékkal! 

Szerencsejátékból él VV Aurelio, sportfogadásokat tesz. De nem vaktában tippelget, azt állítja, komoly tudást szedett össze a statisztikák böngészésével. A tavalyi EB alatt kezdett el találomra fogadásokat tenni, majd az édesapja halálának évfordulóján döntötte el, hogy komolyabban is foglalkozik a sportfogadásokkal. 

Aurelio szerencsejátékból élForrás: Aurelio / Facebook

"Tavaly novemberben kezdtem ezzel foglalkozni, akkor volt egy éve, hogy Papa elment. Olyankor még többet gondolok rá, és tudtam, hogy ő rendszeresen fogadott meccsekre. Amikor megnyertük azt a 2,3 milliót, akkor csak kettő meccsem tett hozzá, 12 az ő tippje volt. Akadnak napjaim, amikor megháromszorozom a fizetésemet, de ehhez órákat töltök a laptop előtt. Nézegetem az eredményeket, a mérleget, sérüléseket, ki játszik otthon, ki idegenben. Számítanak a bajnokságok, kupák, melyik csapatnak fontosabb a helyezésen változtatni. Sokszor hajnali 2-ig nyomkodom a gépet és nézem az eredményeket, kedvesem, Dominika ilyenkor már alszik" – mondta Aurelio a Blikknek.

Az egykori VV győztes nem egyedül fogad, van egy barátja, aki segít neki, hasznos tippeket kap tőle, a vagyonát pedig az édesanyja kezeli: 
"Van egy kis tartalékom, amihez nem nyúlok. Ezek nem milliók, de pont mindig annyi, hogy ha bármi történik, legyen mihez nyúlni. Elég szégyen, de odaadom anyámnak, hogy ő kezelje. Ilyen téren még nem értem meg, de semmi más nem tart vissza jobban, mint hogy anyád azt mondja, hogy nem, fiam!"