Havas Henrik ezúttal Vajna Timin és Molnár Anikón köszörülte csípős nyelvét, utóbbi pedig éktelen haragra gerjedt...

A tanár úr továbbra sem kíméli a celebeket közösségi oldalán. A közelmúltban Sebestyén Balázst, Majkát és Csiszárt támadta be, ezúttal pedig a magyar sztárvilág nő tagjainak egy részét osztotta ki. Vajna Timit, Kelemen Annát és Molnár Anikót is megemlítette legutóbbi kiírásában, amitől az egykori Való Világ-szereplő nagyon dühös lett, és a válaszára sem kellett sokáig várni.

Íme, Havas posztja, ami ismét nagy port kavart:

Molnár Anikó nem értette, miért keverte őt bele Havas a Vajna Timivel kapcsolatos észrevételeibe, mint írja, ő sosem volt "eltartott feleség". Nyomdafestéket nem tűrő válaszát azonnal kommentelte is Havas oldalára:

"Ha ezek a Havas szavai, akkor elmehet a büdös pics@ba! Ha valaki, akkor ő pontosan ismeri az életemet..." – jegyezte meg mérgesen a sztár.

Molnár Anikó kiakadt Havas HenrikreForrás: Facebook/Molnár Anikó, Sportklub

A kommentelők persze azonnal adtak neki hideget és meleget egyaránt. Volt, aki védelmébe vette a szőke celebet, de szép számmal voltak olyanok is, akik szerint nem kellett volna kiteregetnie a szennyest ország-világ előtt, és akkor most nem születnének ilyen kiírások a nevével. Anikó a hasonló kommentek írójával is szembeszállt, és őket is azonnal leteremtette.

"Mikor voltam eltartott milliomosfeleség, kedves Megmondók?" – tette fel a kérdést a sztár.