A veszekedések után komoly elhatározásra jutott Varga Viktor és Cinthya Dictator: összeköltöznek, és hamarosan össze is házasodnak.

Bebizonyosodott, hogy Viktor és Cinthya nem tudnak meglenni egymás nélkül. Öt éve tartó kapcsolatukban több mosolyszünet is volt. Utoljára egy hónappal ezelőtt békültek ki, és úgy néz ki, ez most más, mint az eddigi próbálkozások. Viktor odaköltözött Cinthyához, és elismerte végre, hogy nem tud a lány nélkül élni, és nem is akar.

Cinthya és Viktor összekötik az életüketFotó: Nánási Pál

"Összeköltöztünk, ahogyan régen, most is éjjel-nappal együtt vagyunk Cintyvel. Boldogok vagyunk, biztosak egymásban és a kapcsolatunkban. A békülésben volt tudatosság is, ugyan az érzelmeink után mentünk, de bizonyos szabályokat lefektettünk. (...) Új emberekként léptünk a kapcsolatunkba, megbeszéltük, hogy elfelejtünk mindent, ami régen volt közöttünk. Így újra van bizalom. Néha persze becsúszik egy-két pillanat a múltból, de hamar le tudjuk kezelni a szituációt. Megérettünk egymáshoz. Befelé élünk. Mindig is egymás részesei voltunk, de meg kellett élnünk a különlétet is. Nincsenek kérdések bennem, el fogom venni feleségül! A legboldogabbak akkor vagyunk, ha bezárkózunk a lakásba, és közösen éljük meg a művészetet. Én festek, ő pedig szobrászkodik, vagy iskolai feladatokat csinál" – nyilatkozta a Borsnak Viktor.