Hajdú Péter és barátnője, Eszter együtt jelentek meg a Fonogramon

Fotó: Polyak Attila - Origo -
barátnő Fonogram-díj Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter csak nemrég vállalta fel a kapcsolatát, de a kíváncsi rajongók szerencséjére nem rejtegeti választottját. Együtt jelentek meg a Fonogram-díjátadón, és lehet, hogy a jövőben még többször láthatjuk őket nyilvános eseményen. 

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Hajdú Péter először jelent meg nyilvánosan a barátnőjével, méghozzá a Fonogram-díjátadón. Kétségtelen, hogy az est elején ők voltak a legnagyobb szenzáció, hiszen eddig csak lesifotókat láthattunk Péter új kedveséről, aki sokak szerint nagyon hasonlít Sarka Katára.

Hajdú Péter és barátnője, Eszter Fotó: Polyak Attila - Origo

A pár percekig a vakuk kereszttüzében állt, hiszen mindenki szerette volna megörökíteni őket, de a Life.hu riportere még ki is faggatta Hajdú Pétert. A műsorvezető elárulta, miért voltak ott az eseményen, és azt is, hogy fel tudta-e készíteni Esztert a nagy érdeklődésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.