A Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban láthattunk Ördög Nóriról egy kiskori fotót, de szerencsére azóta több képet is megosztott a közönséggel. A TV2 csinos műsorvezetője kislányként is nagyon édes volt!

Nagy sikerrel startolt el a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor a TV2-n, ahol a szabadszájú sztárcsemeték sokszor hozták kínos helyzetbe a szüleiket. A kicsik voltak a főszerepben, de azért a felnőttek is szóhoz jutottak két pirulás között.

Ördög Nóra így festett új műsora elő adásábanForrás: Istvan Ruff

Ördög Nóri műsorvezetőként nagyon élvezte a helyzetet, a sok nevetés mellett pedig egy kiskori képet is mutatott magáról, hogy a nézőket még jobban elkényeztesse.

Ördög Nóri nagyon aranyos kisbaba voltForrás: TV2

Megállapíthatjuk, hogy Ördög Nóri hihetetlenül édes kislány volt, azóta ráadásul több fotót is mutatott a gyerekkoráról: kisbabaként és frufrus ovisként is láthattuk a műsorvezetőt.

Ördög Nóra frufrus kislánykéntForrás: Origo
Ördög Nóra mesélt is az új műsoráról
A Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor március 1-jén indult, és meg is tornáztatta a rekeszizmainkat. Az adásban sztárok és csemetéik vetélkednek, miközben sok mindent megtudhatunk a hírességek életéről, hiszen a gyerekek mindig őszinték! Erről mesélt Ördög Nóra is, olvasd el a Life.hu cikkében!