Oszter Sándor sietősen távozott a tárgyalásáról

Forrás: Youtube -
tárgyalás Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándort befolyással való üzérkedéssel vádolják, ami miatt akár 8 év börtönt is kaphat. A színművész ezúttal megjelent a tárgyaláson, de utána gyalog menekült a kamerák és a fotósok elől. 

Oszter Sándor bíróság elé állt, mivel befolyással való üzérkedéssel vádolják. A színművész a gyanú szerint egy milliárdos vállalkozó adócsalási ügyét próbálta meg néhány ügyvéddel együtt elsimítani pénzért cserébe, de állítólag az átadott összeg fejében semmi nem történt. Legutóbb Oszter Sándor nem jelent meg a tárgyaláson, de ezúttal nem maradt távol. A színművész akár 8 évet is kaphat, ha igaznak bizonyulnak a vádak.

Oszter Sándort befolyással való üzérkedéssel vádolják Forrás: Youtube

Arra azonban még várnunk kell, hogy kiderüljön az igazság, ugyanis a Ripost szerint az elejéről kezdték az egész büntetőügyet. Oszter Sándor pedig mindent tagad, szerinte éppen ő volt az, akit átvertek, méghozzá másfél millió forinttal, amit ő egy forgatókönyvért fizetett ki. A lap azt írja, a színművész menekülőre fogta a dolgot a tárgyalás után, méghozzá gyalogosan próbált megszabadulni a kameráktól és a fotósoktól.

Lagzi Lajcsi helikopterleszállót építtet birtokárahttp://www.life.hu/sztarok/20170303-lagzi-lajcsi-helikopterleszallot-epittet.htmlLagzi Lajcsi birtokának értékét szeretné növelni, ezért kezdett újabb építkezésbe. Már a szomszédok is látják a munka eredményét, hiszen a birtoka melletti szántót körbekeríti, de ez csak az első lépés afelé, amit igazán szeretne: helikopterleszállót épít.TV + SztárokOrigoHajdú Péter új barátnője, Eszter megszólalthttp://www.life.hu/sztarok/20170303-hajdu-uj-baratnoje-ezt-gondolja-sarka-katarol.htmlHajdú Péter eddig a válása miatt került naponta címlapra, ezúttal viszont új kedvese kapcsán érdeklődik utána a sajtó. Eszterrel a Fonogram-díjátadón jelentek meg először nyilvánosan. Péter szerint a fiatal lány jól vette az első akadályt, igazi mélyvíz volt számára a szereplés, de büszke kedvesére, amiért ilyen ügyesen helytállt. TV + Sztárok--Megvan Gundel Takács Gábor utódja: Héder Barna maradt talponhttp://www.life.hu/sztarok/20170303-heder-barna-lett-gundel-takacs-gabor-utodja.htmlLapinformációk szerint már Héder Barna vezetésével forgatják a Duna TV vetélkedőjének, a Maradj Talpon! című műsornak az új részeit. TV + Sztárok--Hoppá! Mellbimbót villantott Hajdú Péter új kedvese, Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20170303-hajdu-peter-baratnoje-bimbot-villantott-a-fonogramon.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, szerdán este nyilvánosan is megjelent kedvesével Hajdú Péter. Eszter bemutatkozása jól sikerült, abszolút ellopták a show-t, egyvalamire azonban csak most derült fény. TV + Sztárok--VV Soma zenei karrierbe kezd a nyereményébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-vv-soma-a-vv8-nyertese-nem-kolti-a-penzet.htmlVV Soma a VV8 nyerteseként 36 millió forint tulajdonosa lett. Megkapta az első utalást, ami 6 millió forintot jelentett. De hogy miért nem költi, valamint hogy milyen befektetésekkel zaklatják nap mint nap, a videóban elmondta. TV + SztárokOrigoKiderült: Ennyi volt a Heti Hetes sztárjainak fizetésehttp://www.life.hu/sztarok/20170302-ennyi-penzt-kerestek-a-heti-hetes-sztarjai.htmlKülönleges kulisszatitkokat árult el a műsorról Ónodi György, a főszerkesztő: azt is megtudtuk, hogy mennyit kerestek a sztárok. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.