Oszter Sándort befolyással való üzérkedéssel vádolják, ami miatt akár 8 év börtönt is kaphat. A színművész ezúttal megjelent a tárgyaláson, de utána gyalog menekült a kamerák és a fotósok elől. 

Oszter Sándor bíróság elé állt, mivel befolyással való üzérkedéssel vádolják. A színművész a gyanú szerint egy milliárdos vállalkozó adócsalási ügyét próbálta meg néhány ügyvéddel együtt elsimítani pénzért cserébe, de állítólag az átadott összeg fejében semmi nem történt. Legutóbb Oszter Sándor nem jelent meg a tárgyaláson, de ezúttal nem maradt távol. A színművész akár 8 évet is kaphat, ha igaznak bizonyulnak a vádak. 

Oszter Sándort befolyással való üzérkedéssel vádoljákForrás: Youtube

Arra azonban még várnunk kell, hogy kiderüljön az igazság, ugyanis a Ripost szerint az elejéről kezdték az egész büntetőügyet. Oszter Sándor pedig mindent tagad, szerinte éppen ő volt az, akit átvertek, méghozzá másfél millió forinttal, amit ő egy forgatókönyvért fizetett ki. A lap azt írja, a színművész menekülőre fogta a dolgot a tárgyalás után, méghozzá gyalogosan próbált megszabadulni a kameráktól és a fotósoktól.