Oszter Sándor betegség miatt nem ment el a vesztegetési ügyének tárgyalására

Forrás: MTI/Beliczay László -
betegség tárgyalás Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándort - több társával együtt - vesztegetéssel gyanúsítják. Állítólag egy szökésben lévő bűnözőtől csaltak ki pénzt, cserébe azt ígérték, ismerőseiken keresztül elintézik, hogy kedvező ítélet szülessen az ellen folyó ügyben. Ennek az ügynek a tárgyalásán nem jelent meg Oszter, állítólag betegség miatt.

Ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, Oszter Sándort vesztegetéssel gyanúsítják. A színész több társával együtt állítólag pénzt csalt ki egy bűnözőtől, akinek cserébe azt ígérték, hogy elsimítják az ügyét. A tárgyalásra kedden délelőtt került sor, ám Oszter Sándor, az ötödrendű vádlott nem jelent meg.

Oszter Sándor nem ment el a vesztegetési ügy tárgyalására Forrás: MTI/Beliczay László

A Bors állítása szerint a hét vádlott közül csak a színész maradt távol, mégpedig egészségi állapota miatt.

"Az ügyfelem hétfőn este előbb telefonon, majd e-mailben értesített arról, hogy az egészségi állapota nem engedi meg, hogy ma megjelenjen"

– mondta dr. Balogh Gábor ügyvéd, a bírónő pedig válaszul kijelentette, vizsgálja a bíróság, hogy kirendeljen-e igazságügyi orvosszakértőt annak megállapítására, hogy okszerű volt-e a távolmaradása. A lap szerint ezen a napon csupán a vád ismertetése zajlott, amelyben felolvasták, mennyi pénzt kértek el a bűnözőtől időről időre. Állítólag az ügyész szorgalmazta, hogy Oszter Sándor börtönbüntetést kapjon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.