Emma Watsont a Vanity Fairnek fotózták, meglehetősen hiányos öltözetben. Mivel ez szokatlan a színésznőtől, a rajongóit meg is lepte az alulöltözöttsége, sokan fel is háborodtak. Nem ezt várták ugyanis a színésznőtől, aki a női egyenjogúságot képviseli. Emma Watson azonban gyorsan helyre tette a gyűlölködőket, és elmagyarázta nekik, mi a feminizmus lényege.

Talán életében először Emma Watson kissé pikáns fotót tett közzé magáról. Nem szelfizett, egy gyönyörű fotózáson vett részt a Vanity Fairnél, a nagyinterjúja mellé. Az elkészült képek között van egy, ami felháborította a sztár egyes rajongóit, ugyanis a színésznő hiányos öltözékben szerepel a felvételen. Természetesen a fotó ízléses, és ha bárki másról készült volna, észre sem venné senki. De Emma Watson, a feminista, a női egyenjogúságot képviselő sztár majdnem meztelenkedésére sokak felkapták a fejüket, őket azonban nagyon gyorsan helyre tette a színésznő.

Emma Watson gyorsan lerendezte a mellén felháborodókatForrás: AFP

Sokan ugyanis azt hiszik, aki feminista, az már nem is lehet szexi, és minden ilyesmivel azok ellen az elvek ellen tesz, amiket képvisel, de ez nem így van. "A feminizmus arról szól, hogy a nőknek van választási lehetőségük. Ez nem egy fenyítő eszköz, amivel a nők egymást ütlegelhetik, ez az egyenlőségről, szabadságról és felszabadulásról szól. És őszintén nem tudom, hogy mi köze van ehhez a mellemnek" – mondta a színésznő.