Emma Watson nyilatkozott a melleiről és a feminizmusról

Forrás: AFP -
mell Emma Watson feminizmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emma Watsont a Vanity Fairnek fotózták, meglehetősen hiányos öltözetben. Mivel ez szokatlan a színésznőtől, a rajongóit meg is lepte az alulöltözöttsége, sokan fel is háborodtak. Nem ezt várták ugyanis a színésznőtől, aki a női egyenjogúságot képviseli. Emma Watson azonban gyorsan helyre tette a gyűlölködőket, és elmagyarázta nekik, mi a feminizmus lényege.

Talán életében először Emma Watson kissé pikáns fotót tett közzé magáról. Nem szelfizett, egy gyönyörű fotózáson vett részt a Vanity Fairnél, a nagyinterjúja mellé. Az elkészült képek között van egy, ami felháborította a sztár egyes rajongóit, ugyanis a színésznő hiányos öltözékben szerepel a felvételen. Természetesen a fotó ízléses, és ha bárki másról készült volna, észre sem venné senki. De Emma Watson, a feminista, a női egyenjogúságot képviselő sztár majdnem meztelenkedésére sokak felkapták a fejüket, őket azonban nagyon gyorsan helyre tette a színésznő.

Emma Watson gyorsan lerendezte a mellén felháborodókat Forrás: AFP

Sokan ugyanis azt hiszik, aki feminista, az már nem is lehet szexi, és minden ilyesmivel azok ellen az elvek ellen tesz, amiket képvisel, de ez nem így van. "A feminizmus arról szól, hogy a nőknek van választási lehetőségük. Ez nem egy fenyítő eszköz, amivel a nők egymást ütlegelhetik, ez az egyenlőségről, szabadságról és felszabadulásról szól. És őszintén nem tudom, hogy mi köze van ehhez a mellemnek" – mondta a színésznő.

Marsi Anikó házasságát megviselheti majd az ingázás http://www.life.hu/sztarok/20170306-marsi-aniko-hazassagat-megviselheti-az-ingazas.htmlMarsi Anikó nem tudta visszautasítani a TV2 ajánlatát, ezért hét év után visszatért a képernyőre, és Magyarországra. A családja is utána költözött, de állítólag már újra egyedül él a híradós. Férje, és gyermekei visszatértek Mallorcára, Anikónak pedig ingázni kell. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoNehéz időszakon van túl Bereczki Zoltán - A csekkeket sem tudta befizetnihttp://www.life.hu/sztarok/20170306-nehez-idoszakon-van-tul-bereczki-zoltan-a-csekkeket-sem-tudta-befizetni.htmlKét évvel ezelőtt határozta el Bereczki Zoltán, hogy új életet kezd. Szakított a musicallel és feleségétől, Szinetár Dórától is ekkor vált el. Ha a szülei nem segítették volna ki, biztosan csődbe megy. TV + Sztárok--Komoly ajánlatot kapott Tóth Gabi, szakmát válthathttp://www.life.hu/sztarok/20170306-komoly-ajanlatot-kapott-toth-gabi-szinesz-lehet-belole.htmlTóth Gabit nemrég megkereste Alföldi Róbert, és felkínálta neki Mária Magdolna szerepét a Passió XXI című zenés drámában. Az énekesnő figyelni fog arra, hogy milyen kritikákat kap az előadás után, és aszerint dönt majd, hogy milyen irányba folytatja karrierjét. TV + SztárokOrigoEz a 76 éves Medveczky Ilona testének titkahttp://www.life.hu/sztarok/20170305-ez-medveczky-ilona-testenek-titka.htmlA táncművésznő a múlt hét végén ünnepelte a 76. születésnapját, barátai pedig bulit tartottak a tiszteletére. TV + SztárokOrigoÍgy várja a tavaszt Liptai Claudia: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170305-igy-varja-a-tavaszt-liptai-claudia-musorvezeto.htmlRég volt olyan év, és annyira hideg tél, hogy ennyire vártuk volna a tavaszt. Liptai Claudia a Facebookra feltöltött képével adott hangot ennek. TV + SztárokOrigoHajdú Péter elnézést kér: olyan csúszott ki a száján, amit nem akarthttp://www.life.hu/sztarok/20170305-hajdu-peter-elnezest-ker.htmlOlyan csúszott ki Hajdú Péter száján a Gyertek át című műsorban, amiről azóta ő is azt gondolja, nem kellett volna. A műsorvezető a Facebook-posztjában egyértelműsíti, hogy nem a melegeket akarta bántani. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.