Diana hercegnő egykori komornyikja elárulta a titkát: most már mindenki tudja, hogy a férfi homoszexuális. 

Diana hercegnő egykori szolgája, Paul Burell elismerte, hogy a saját neméhez vonzódik. Az 58 éves férfi 10 évig szolgálta a hercegnőt, és állítólag ő volt az egyetlen, aki tudott a férfi másságáról. Ám Paul a közelmúltban két fiát is beavatta a titkába. 

Burell 9 hónapja vált el a feleségétől, akivel 32 évig éltek együtt, de máris házasodni készül a szerelmével, Graham Cooper ügyvéddel. Az exkomornyik két fia, Alexander és Nicholas valószínűleg részt vesznek majd édesapjuk esküvőjén, ami nem mindennapi stílusban lesz megrendezve. 

Burell már lázasan készül az új életéreForrás: AFP/Paul Vicente

Cirkuszra emlékeztető esküvőt terveznek: bohócnak öltözött pincérek, zsonglőrök és egyéb szakemberek fogják szórakoztatni a vendégsereget. 

Bizonyos híresztelések szerint egy melegorgián is részt vett az inas még Diana idejében, amiről a hercegnő is tudott, de soha senkinek nem árulta el a titkát - írta meg a DailyMail.

Diana hercegnő életben van? Íme, a legdurvább teóriák
Egyesek szerint a tragédia egy merénylet volt, mások viszont úgy gondolják, hogy a hercegnő csak megrendezte az egészet. Sokan tudni vélik, hogy Diana és kedvese nemcsak a házasságot tervezte, hanem közös gyermekük is megfogant a kapcsolat alatt, így ezzel a balesettel szerettek volna eltűnni a világ elől. Olvass tovább itt...