Scarlett Johansson válik a férjétől

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Charley Gallay -
válás Scarlett Johansson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig pletykaszinten hallhattunk arról, hogy a csodaszép világsztár, Scarlett Johansson válik. A hírt ezúttal megerősítették, a színésznő már nem is él együtt férjével.

A színésznő és férje kapcsolata már egy ideje válságban volt. A pár akkor még úgy gondolta, van esély arra, hogy megmentsék házasságukat. A hozzájuk közel állók már akkor megmondták, hogy a frigynek nincs jövője, ami most be is igazolódott: vége a románcnak, elválnak.

Romain Dauriac és Scarlett Johansson 2015 februárjában egy Tom Ford-divatbemutatón Forrás: AFP/2015 Getty Images/Charley Gallay

Úgy tűnik, a válás nem lesz egyszerű menet, ezúttal nem a vagyonmegosztás fog gondot okozni, hanem a kétéves lányuk elhelyezése. Egy informátor szerint mindketten maguknak akarják a kis Rose Dorothyt - írja a TMZ.

Totál pucér videó készült Scarlett Johanssonról

Scarlett Johansson pucér videójával reklámozzák az új filmjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.