Berki Krisztián élő adásban köszöntötte kolléganőjét, Serfőző Krisztinát

Serfőző Krisztina nemzetközi nőnap Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzetközi Nőnap alkalmából Berki Krisztián a kolléganőjének kedveskedett egy szál virággal, csakhogy mindezt élő adásban tette. Mindenki meglepődött.

Berki Krisztián nem feledkezett meg női kollégáiról a Nemzetközi Nőnapon, sőt, ő akart az első lenni, aki a Mokka műsorvezetőjét köszönti. A szép gesztust élő adás közben követte el, ezzel félbe is szakította a műsort.

Berki Krisztián kolléganőjét köszöntötte Forrás: TV2/Mokka

Sefrőző Krisztina éppen a véleményszavazást próbálta lezárni, amikor megjelent a stúdióban Berki Krisztián egy szál virággal. Mindenki meglepődött, de a műsorvezető értékelte a kedves gesztust. "Óriási kutatómunkában voltam, mert nem tudtam, hogy a vágott virágot szereted, vagy a kaktuszt" - mesélt Berki Krisztián arról, milyen nagy vizsgálódás előzte meg a meglepetést. Hiába azonban az igyekezet, Berki Krisztiánnak kicsit csalódnia kellett, ugyanis nem ő volt az első, akitől Serfőző Krisztina virágot kapott: a műsorvezetőt férje már előző este megajándékozta.

Majka öleléssel nyugtatta meg Az 50 milliós játszma versenyzőithttp://www.life.hu/sztarok/20170309-majka-olelessel-megnyugtatta-az-50-millios-jatszma-versenyzoit.htmlAz 50 milliós játszmában minden este megmérettetik magukat az emberek, és reménykednek, hogy minél több pénzt vihetnek haza. Érthető, ha sok versenyző feszülten vág bele a játékba, de Majka arra is figyel, hogy ellazuljanak: öleléssel csillapította az izgalmat. TV + SztárokOrigoMészáros Árpád Zsolt fia bevallotta közös titkukathttp://www.life.hu/sztarok/20170309-meszaros-arpad-zsolt-es-a-kisfia-egyutt-szoktak-pukizni.htmlMészáros Árpád Zsolt laza apukának tartja magát, de azért erre a beszólásra még ő sem számított a kisfiától. TV + SztárokOrigoFreddie és Rátonyi Krisztina lesznek az Eurovíziós Dalfesztivál szakkommentátoraihttp://www.life.hu/sztarok/20170309-freddie-es-ratonyi-krisztina-kommentalja-eurovizios-dalfesztivalt.htmlAz Eurovíziós Dalfesztivál szakkommentátora is Gundel Takács Gábor volt, de már megtalálták a megfelelő helyetteseket: Freddie és Rátonyi Krisztina vezeti majd a műsort. TV + SztárokOrigoKelemen Annának már nem a testiség a legfontosabbhttp://www.life.hu/sztarok/20170309-kelemen-annanak-mar-a-lelek-is-szamit-egy-kapcsolatban.htmlKelemen Anna meglepő nyilatkozatot tett: elárulta, hogy számára mi a legfontosabb egy párkapcsolatban. TV + Sztárok--Hajdú Péter és barátnője, Eszter között a gyerekvállalás is szóba kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20170309-hajdu-peter-baratnoje-gyereket-akar.htmlDecember elején jött össze Hajdú Péter és Eszter, kapcsolatukat már a nagy nyilvánosság előtt is felvállalták. Úgy tűnik, a viszonyuk nagyon komolyra fordult, ugyanis már a gyermekvállalás is szóba került köztük. TV + Sztárok--Csobot Adél majd kiugrik a bőrébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170309-csobot-adel-vidam-es-boldog.htmlA boldog anyuka csak úgy sugárzik a legújabb fotóján. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.