December elején jött össze Hajdú Péter és Eszter, kapcsolatukat már a nagy nyilvánosság előtt is felvállalták. Úgy tűnik, a viszonyuk nagyon komolyra fordult, ugyanis már a gyermekvállalás is szóba került köztük.

A Fonogram-díj-átadón mutatkozott először a nyilvánosság előtt Hajdú Péter és Eszter, de már december óta tart a kapcsolatuk. A 14 év korkülönbség egyáltalán nem számít köztük, Eszter mindig is az idősebb férfiakat szerette. Kiderült, hogy egy szakmai rendezvényen találkoztak először Péterrel, de a tévés addig nem udvarolt a csinos lánynak, amíg nem volt biztos abban, hogy Katával véget ér a kapcsolatuk.

Hajdú Péter és barátnője beszéltek már a gyermekvállalásrólFotó: Polyak Attila - Origo

"Első látásra megtetszett Eszter" – ismerte be Peti, decemberben pedig már együtt síeltek a barátaikkal. "Voltak fenntartásaim az elején, de ezek mára teljesen eloszlottak" - mesélte a Hot! magazinnak Eszter, aki örül annak, hogy már nem kell titokban randizniuk. Hozzátette, Péterrel komolyan gondolja. "Az előző kapcsolatom óta Péter az első az életemben, akivel komolyan gondolom. Bevallom, huszonnyolc évesen már nem kezdenék bele olyan kapcsolatba, ahol a gyerekvállalás nem jöhet szóba" – árulta el Eszter.

Hoppá! Mellbimbót villantott Hajdú Péter új kedvese, Eszter
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, szerdán este nyilvánosan is megjelent kedvesével Hajdú Péter. Eszter bemutatkozása jól sikerült, abszolút ellopták a show-t, egyvalamire azonban csak most derült fény. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!