Pokorny Lia a válása óta egyedülálló, de már nem is keresi az igazit. Eldöntötte, hogy inkább önmagával foglalkozik, és ha jönnie kell a kapcsolatnak, akkor jönni fog. Sok csalódáson kellett keresztülmennie a színésznőnek ahhoz, hogy eljusson idáig.

Egy időben kétségbeesetten kereste az igazit Pokorny Lia a válás után, de rá kellett jönnie, hogy ez nem fog működni. Hosszú út vezetett idáig az önismeret rögös ösvényén, de a színésznő felismerte, hogy félre kell tennie a saját félelmeit. Egy időben rettegett a magánytól, de most már elfogadja, sőt, az igazit sem keresi.

Pokorny Lia nem keresi a szerelmetFotó: Sághy Tímea

"Félünk attól, hogy elszaladnak az évek, és egyedül maradunk. Pedig az idő múlásával nem tudunk mit kezdeni. Ezért inkább minden kornak meg kell keresni a maga szépségét. Egyvalamit megtanultam: a kétségbeesésnek mindig szaga van, az mindig büdös, a férfiakat is csak elriasztja. Én már régóta nem keresem az igazit, már rájöttem, nem az igazit kell keresni, magunkat kell olyan állapotba hozni, hogy ránk találjon. Persze eddig a tanulságig nem volt könnyű eljutni. Ehhez azonban keresztül kellett menni néhány csalódáson" - mesélte a Story magazinnak a színésznő.