Hajdú Péter anyja fog tanúskodni a bíróságon Sarka Kata mellett

Forrás: Zsigmond László/Life.hu, TV2 -
tanúskodás Sarka Kata anyós Bálint Antónia bíróság Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kata és az ügyvédei azt kérték Hajdú Péter édesanyjától, hogy a Bálint Antóniával való pereskedésben álljon mellé - írja a Bors.

Hajdú Péter exei, Bálint Antónia és Sarka Kata a tárgyalóteremben feszültek egymásnak. Antónia szerint Sarka rágalmazta őt, és megsértette a becsületét, amikor évekkel ezelőtt azt állította a Facebook-oldalán, hogy Toncsi egy mágus segítségével rontást kért a Hajdú családra. Hajdú exfelesége el is mondta részletesen, miért olyan biztos ebben:
"Én soha nem láttam a jósnőt. Az anyósomnál jelentkezett, először a Facebookon, üzenetek formájában, majd az otthoni telefonszámát kinyomozva telefonon is többször kereste. Neki mondta el a jósnő, hogy rontást kért ránk Antónia" - mondta Sarka. Azt is hozzátette, hogy bizonyítéka is van. Toncsi egy üzenetben fejezte ki örömét afelett, hogy Kata és Hajdú házassága tönkrement: azt írta Hajdúnak, hogy örülhet neki, hogy fogott az átok. Antónia ezt később tagadta, azt mondta, feltörték a fiókját, nem ő küldte az üzenetet.

Sarka Kata és Bálint Antónia a bíróságon feszült egymásnak Forrás: Zsigmond László/Life.hu, TV2

Bálint Antóniát most nem hallgatta meg a bíró, arra akkor kerülhet sor, ha a jós is megjelenik a bíróságon. Nem ő lesz az egyetlen azonban, akinek majd vallomást kell tennie az ügyben: mivel Kata szerint először az anyósa számát nyomozta ki a jósnő, és neki mondta el, hogy Toncsi rontást kért rájuk, így Hajdú Péter édesanyjának vallomást kell tennie. Ezt az ügyvédek pedig már indítványozták is.

Több millió forintot követelnek Bíró Icán - Nem tudta fizetni a hiteléthttp://www.life.hu/sztarok/20170311-tobb-millio-forintot-kovetelnek-biro-ican-nem-tudta-fizetni-a-hitelet.htmlKözel tíz éve annak, hogy Bíró Ica kölcsönt vett fel azért, hogy szépségklubot üzemeltessen. Két lakást szerett volna átalakítani, de a hitelt nem tudta fizetni.TV + Sztárok--Világsztárok, akik gazdagok voltak, és celebek, akik nagyon szegényekhttp://www.life.hu/sztarok/20170310-vilagsztarok-akik-gazdagok-voltak-es-celebek-akik-nagyon-szegenyek.htmlNehéz elképzelni, hogy a ma luxuskörülmények között élő igaz világsztároknak egykor ételre sem jutott, pedig nem egy van köztük, akinek családja nagyon szegény volt. Ilyen Leonardo DiCaprio is, de nincs egyedül. Akadnak azonban olyanok is, akiknek már a hírnév előtt sem volt gondjuk, hiszen szüleik mesés vagyonra tettek szert. Ki gondolná, hogy például Mila Kunisnak sosem kellett aggódnia? Nézd meg, kik vannak még a listán! TV + SztárokAFPVisszatér a képernyőre Janicsák Vecahttp://www.life.hu/sztarok/20170310-janicsak-veca-a-nagy-duettben-ujra-a-kepernyore-kerul.htmlKismamaként tartott egy kis szünetet, de A Nagy Duettben újra a képernyőn láthatja a közönség Janicsák Vecát. Az utóbbi időszakban Veca élete főleg lánya, Emma körül forgott, de a TV2 show-műsorába szívesen beszállt. TV + Sztárok--Bochkor Gábor kiállna a nők egyenlő fizetéséérthttp://www.life.hu/sztarok/20170310-bochkor-gabor-kiallna-a-nok-egyenlo-bereert.htmlA Nemzetközi Nőnapon sok helyen ünnepelték a gyengébbik nem képviselőit, ilyenkor a virágokon kívül súlyos kérdések is előkerülnek, mint a nők bére. Ezt firtatta az Önindítóban Bochkor Gábor is, aki felháborítónak tartja a különbséget. TV + SztárokOrigoGubik Petra szexi vadmacskaként rontott rá Gáspár Lacirahttp://www.life.hu/sztarok/20170310-gubik-petra-igazi-vadmacska-volt-a-playback-parbajban.htmlGubik Petra megragadta az alkalmat, hogy megmutassa egy másik arcát a nézőknek: ilyen egy igazi hódító vadmacska. TV + SztárokOrigoMegdöbbentő hír: Tóth Gabi befejezihttp://www.life.hu/sztarok/20170310-toth-gabi-otthagyja-az-x-faktort.htmlTóth Gabi döntött. A fiatal énekesnő otthagyja az X-Faktort. Azt mondja, a csúcson kell abbahagyni. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.