Kata és az ügyvédei azt kérték Hajdú Péter édesanyjától, hogy a Bálint Antóniával való pereskedésben álljon mellé - írja a Bors.

Hajdú Péter exei, Bálint Antónia és Sarka Kata a tárgyalóteremben feszültek egymásnak. Antónia szerint Sarka rágalmazta őt, és megsértette a becsületét, amikor évekkel ezelőtt azt állította a Facebook-oldalán, hogy Toncsi egy mágus segítségével rontást kért a Hajdú családra. Hajdú exfelesége el is mondta részletesen, miért olyan biztos ebben:
"Én soha nem láttam a jósnőt. Az anyósomnál jelentkezett, először a Facebookon, üzenetek formájában, majd az otthoni telefonszámát kinyomozva telefonon is többször kereste. Neki mondta el a jósnő, hogy rontást kért ránk Antónia" - mondta Sarka. Azt is hozzátette, hogy bizonyítéka is van. Toncsi egy üzenetben fejezte ki örömét afelett, hogy Kata és Hajdú házassága tönkrement: azt írta Hajdúnak, hogy örülhet neki, hogy fogott az átok. Antónia ezt később tagadta, azt mondta, feltörték a fiókját, nem ő küldte az üzenetet.

Sarka Kata és Bálint Antónia a bíróságon feszült egymásnakForrás: Zsigmond László/Life.hu, TV2

Bálint Antóniát most nem hallgatta meg a bíró, arra akkor kerülhet sor, ha a jós is megjelenik a bíróságon. Nem ő lesz az egyetlen azonban, akinek majd vallomást kell tennie az ügyben: mivel Kata szerint először az anyósa számát nyomozta ki a jósnő, és neki mondta el, hogy Toncsi rontást kért rájuk, így Hajdú Péter édesanyjának vallomást kell tennie. Ezt az ügyvédek pedig már indítványozták is.