Hajdú Péter nem akar gyereket új párjától, Esztertől

Fotó: Polyak Attila - Origo -
párkapcsolat cáfolat család gyerekvállalás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter és kedvese, Eszter még csak néhány hete alkotnak egy párt, ám már láthattuk őket nyilvános eseményen. A sztár és szerelme le sem tagadhatja, hogy bolondulnak egymásért, ám Hajdú tagadja, hogy komolyobbra szeretnék fűzni a románcot: gyerekvállalásról szó sincs.

Hajdú Péter a Fonogramon jelent meg először kedvesével, Eszterrel. Bár akkor láthattuk a fiatal lányt először kamerák előtt, elég jól boldogult az interjúalany szerepében. Azóta már újságcikkek is születtek róla, amiben

elmondta, hogy szóba sem jöhetne olyan férfi az életében, aki ne akarna majd vele együtt gyereket tervezni.

Ezzel a kijelentésével egyből a címlapokra került Eszter, Hajdú pedig gyorsan cáfolta is ezeket a híreszteléseket a Ripostban.

A Fonogram díjátadó gálán jelent meg először a szerelmespár Fotó: Polyak Attila - Origo

"Egyáltalán nincs napirenden Eszter és köztem a gyermekvállalás kérdése.

Egyszerűen nem időszerű, hiszen a kapcsolatunk legelején járunk. Világos, hogy ő már gondolkodik azon, hogy egyszer édesanya lesz, de ez korántsem jelenti azt, hogy babát tervezünk."

A tévés leginkább gyerekeit tartja szem előtt és elmondta, ha egyszer újabb gyerekvállalásra adná a fejét, azt először Dávidkával és Noncsival vitatná meg. Új kapcsolatát is kizárólag azért vállalta fel, hogy hamar lecsengjen a téma, tévedett.

"Tény, hogy mi álltunk ki a nyilvánosság elé, de csak azért, mert nem maradt más választásunk. Célkeresztben élem az életemet, így az is csoda, hogy volt Eszterrel néhány hetünk, ami csak a miénk lehetett. Végül azért döntöttünk úgy, hogy vállaljuk a kapcsolatunkat a világ előtt, mert el akartuk kerülni a felesleges találgatásokat, de ezzel sem értünk célt"

Tóth Gabi tündérlányként énekli a Mindenki betétdalát- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170310-toth-gabi-igy-enekli-az-oscar-dijas-mindenki-betetdalat.htmlTóth Gabi az Oscar-díjas Mindenki című kisfilm betétdalát énekelte... de még hogy! TV + SztárokOrigoHajdú Péter Londonban romantikázikhttp://www.life.hu/sztarok/20170310-hajdu-peter-londonban-tolti-idejet-szerelmevel.htmlHajdú Péter és szerelme, Eszter még csak néhány hónapja alkotnak egy párt, ám azóta már számtalan újságcikk megjelent kettejük kapcsolatáról, sőt már Eszter is adott interjút megváltozott életéről. TV + Sztárok--Geszti Péter nem retteg a magasságtól - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170310-geszti-peter-nem-retteg-a-magassagtol.htmlGeszti Péter is tagja annak a csapatnak, amely a Mount Everest-expedíció keretein belül a csúcs meghódításra készül. A sztárok az alaptáborig kísérik majd Klein Dávidot és Suhajda Szilárdot. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLilu élete nagy kalandjára készül - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170310-lilu-elete-nagy-kalandjara-keszul-mount-everest.htmlLilu az egyetlen nő abban a nagy csapatban, amely hamarosan elindul, hogy meghódítsa a Mount Everest csúcsát... TV + Sztárok--Jakupcsek Gabi kislánya elárulta, mi idegesíti az anyukájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170307-jakupcsek-gabi-kislanyat-ez-idegesit.htmlElindult az ország legcukibb műsora, a Vigyázat! Gyerekkel vagyok. Ördög Nóra meghívott sztármamijai és gyerekeik elképesztően aranyos szituációkat teremtenek a stúdióban. Ezúttal Jakupcsek Gabi kislánya brillírozott: elárulta, mi idegesíti a legjobban anyukájában. TV + Sztárok--Baronits Gábornak meztelen képeket küldenek a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20170308-baronits-gabor-meztelen-fotokat-kap.htmlBaronits Gábor arról mesélt az életmódcsatornán, hogy bizony az ő rajongói között is akadnak olyanok, akik bármeddig képesek elmenni.... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.