Hajdú Péter és kedvese, Eszter még csak néhány hete alkotnak egy párt, ám már láthattuk őket nyilvános eseményen. A sztár és szerelme le sem tagadhatja, hogy bolondulnak egymásért, ám Hajdú tagadja, hogy komolyobbra szeretnék fűzni a románcot: gyerekvállalásról szó sincs.

Hajdú Péter a Fonogramon jelent meg először kedvesével, Eszterrel. Bár akkor láthattuk a fiatal lányt először kamerák előtt, elég jól boldogult az interjúalany szerepében. Azóta már újságcikkek is születtek róla, amiben elmondta, hogy szóba sem jöhetne olyan férfi az életében, aki ne akarna majd vele együtt gyereket tervezni. Ezzel a kijelentésével egyből a címlapokra került Eszter, Hajdú pedig gyorsan cáfolta is ezeket a híreszteléseket a Ripostban.

A Fonogram díjátadó gálán jelent meg először a szerelmespárFotó: Polyak Attila - Origo

"Egyáltalán nincs napirenden Eszter és köztem a gyermekvállalás kérdése. Egyszerűen nem időszerű, hiszen a kapcsolatunk legelején járunk. Világos, hogy ő már gondolkodik azon, hogy egyszer édesanya lesz, de ez korántsem jelenti azt, hogy babát tervezünk."

A tévés leginkább gyerekeit tartja szem előtt és elmondta, ha egyszer újabb gyerekvállalásra adná a fejét, azt először Dávidkával és Noncsival vitatná meg. Új kapcsolatát is kizárólag azért vállalta fel, hogy hamar lecsengjen a téma, tévedett.

"Tény, hogy mi álltunk ki a nyilvánosság elé, de csak azért, mert nem maradt más választásunk. Célkeresztben élem az életemet, így az is csoda, hogy volt Eszterrel néhány hetünk, ami csak a miénk lehetett. Végül azért döntöttünk úgy, hogy vállaljuk a kapcsolatunkat a világ előtt, mert el akartuk kerülni a felesleges találgatásokat, de ezzel sem értünk célt"