Többen is esélyesek lehetnek Tóth Gabi mentori székére, ám ezúttal lehet, hogy megszületett a döntés? 

Ahogy azt a Life.hu megírta, Tóth Gabi nem vállalja a következő X-Faktor-széria mentorszerepét, ugyanis saját bevallása szerint most a karrierjére szeretne fókuszálni. Ettől függetlenül nehéz volt meghoznia a döntést, mert sokat köszönhet a műsornak:

"A csúcson kell abbahagyni. Nekem ez nagyon fájdalmas döntés volt. Ez a műsor számomra hozott szerelmet, barátságot, kapcsolatokat, sikert."

Most azonban egy újabb fiatal tehetség neve merült fel a mentorkodás kapcsán: talán Radics Gigi lesz az, aki Gabi helyébe lép? Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív producere nem nyilatkozott konkrétan ezzel kapcsolatban, nem cáfolta meg, de nem is erősítette meg a Gigivel kapcsolatos híreket. A producer szerint még túl korai az ősszel induló műsorral kapcsolatban ilyen konkrét dologról nyilatkozni. 

Radics Gigi lesz Tóth Gabi utódja?Forrás: Radics Gigi

Gigi menedzsmentje sem adott konkrét választ a kérdésre: 

"Gigi legfontosabb projektje az év első felében a tavaszi nagykoncertje lesz április 2-án, egy vadonatúj pörgős dal bemutatójával egybekötve, majd ezt követően az érettségire fókuszál! A második féléves elfoglaltságokról még nem tudunk nyilatkozni, egyelőre nem kristályosodott ki konkrétum, mindenesetre rengeteg fellépésre és egy új Radics Gigi-albumra biztosan számíthatnak idén a rajongók!" – írta meg a Bors.