Robert De Niro teljes melszélességgel támogatja kedvese vállalkozását, de úgy tűnik, hogy a sztárfeleség álma most komoly pénzügyi nehézséget okozhat a családnak. 

Grace Hightower 5 évvel ezelőtt nyitott egy kávézót, amely a Coffees of Ruanda néven vált közismertté. Ám sajnos mégsem annyira népszerű, mint ahogy azt az üzletasszony elképzelte, ugyanis a saját kereskedelmi és forgalmazó céget üzemeltető nő ötlete csak viszi a pénzt, de hasznot nem termel. 

Robert De Niro csúnyán kiosztotta a feleségétForrás: Mongrel Media

De Niro, aki az asszony fő befektetője, már mindenféle sorozatszerepet és egyéb rangon aluli munkát is elvállal annak érdekében, hogy a család megélhetése és vagyona ne kerüljön visszafordíthatatlan veszélybe. A sztár természetesen feszült a szerencsétlen helyzet miatt, és a minap hangot is adott a véleményének. 

"Nem kéne ilyen szemét szerepeket elvállalnom, ha te nem szórnád ki az ablakon a pénzt" - vágta a felesége fejéhez Robert a tényeket egy étteremben. Állítólag a házasok egész este vitatkoztak az étkezés során, majd a férj faképnél is hagyta a vacsorapartnerét - írta meg a PageSix

Robert De Niro nyílt levélben védte meg kollégáját
A kétszeres Oscar-díjas amerikai színész nem akarta szó nélkül hagyni a Golden Globe-gálán történteket. Nyílt levelet tett közzé Meryl Streep védelmében. Olvass tovább itt...