Lindsay Lohan színésznő Angelina Jolie leszbikus Cynthia Nixon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egy olyan hírességet ismerünk, aki szabadon felvállalja, hogy a saját neméhez vonzódik. Vannak azonban olyan sztárok, akik a férjüket, barátjukat hagyták el egy nő kedvéért. Lindsay Lohan, Cynthia Nixon, vagy éppen Kristen Stewart is feladták heteró kapcsolatukat azért, hogy egy nővel járjanak, és itt még nincs is vége a sornak.

Cynthia Nixon

Cynthia Nixon és Christine Marinoni közös gyermekükkel Forrás: Instagram/Cynthia Nixon

A Szex és New Yorkból ismert színésznő éveken át házasságban élt Danny Mozessel, pontosan 16 éven keresztül alkottak egy párt. Ez idő alatt két közös gyermekük született, de Cynthia hirtelen beleszeretett valaki másba. A bökkenő csak az volt, hogy egy nő iránt táplált gyengéd érzelmeket. A férjével elváltak, Cynthia és Christine Marinoni boldogságának útjába így már semmi nem állt. Azóta is együtt van a pár, 2012-ben házasodtak össze.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan is leszbikus lett egy időre Forrás: AFP/Theo Wargo

Rengeteg férfival volt már kapcsolatban a színésznő, számon sem lehet tartani, kikkel. Évekkel ezelőtt egy Callum Best nevű tévés személyiség volt a partnere, amikor egy olyan fordulat következett, amit soha senki nem fog elfelejteni. Lindsay ugyanis szakított a fickóval, méghozzá egy nőért. DJ Samantha Ronsonnal jött össze, és úgy tűnt, nagyon boldogok együtt. Ugyan azóta az a románc is véget ért, és a színésznő visszanyargalt a férfiakhoz, mégis emlékezetes marad Lindsay kis kitérője.

Kristen Stewart

Kristen Stewart sok nővel volt már együtt Forrás: Cannes Film Festival

Miután szakítottak Robert Pattinsonnal – akit mellesleg megcsalt –, Kristen Stewart belecsapott a közepébe. Úgy döntött, férfiak helyett ezentúl inkább nőkkel fog randevúzni, azóta már több ilyen viszonyon is túl van a színésznő. Többek között összejött Robert után (vagy közben?) Stephanie "Soko" Sokolinski francia énekesnővel, majd Alicia Cargile specialistával kezdett randizgatni, de kapcsolata volt Stella Maxwell modellel is.

Angelina Jolie

Angelina Jolie is sokat kalandozott Forrás: AFP/Tang Chhin Sothy

Angelina Jolie is híres a különböző románcairól, amik között vannak leszbikus kalandozások is. Első férjéhez még 1995-ben ment hozzá, állítólag Jolie nem sokáig volt hűséges a férfihoz, de nem egy pasival csalta meg, hanem Jenny Shimizu modellel. A manöken állítása szerint több évig tartott a viszonyuk. Angie 1999-ben vált el férjétől, és ezután is összejött még a modellel egy-egy alkalomra más kapcsolatai alatt.

Amber Heard

Amber Heard is biszexuális Forrás: Northfoto

Nagyon csúnya és meglepő váláson van túl Amber Heard: mindössze 15 hónappal az esküvőjük után adta be a keresetet a színésznő. A procedúra alatt rengeteg szaftos részlet derült ki az életükről. A hírek szerint – amellett, hogy Amber állítja, Johnny Depp agresszív volt, és bántalmazta – kapcsolatuk megromlásában a nő biszexualitása is szerepet játszhatott. A színész szerint ugyanis Amber megcsalta őt egy nővel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.