Egy tévés interjú keretein belül Pintér Tibor elárulta, hogy mit jelent számára a szupernő, és az is kiderült, hogy kicsit irigykedik barátjára, Edvin Martonra a felesége miatt.

Marton Adrienn egy sikeres foodstylist, gyönyörű nő, szerető feleség és édanya. Edvin Marton felesége azonban elárulta, hogy számára nem attól lesz valaki szupernő, ha minden elvárásnak megfelel, hanem ha a saját elvárásainak eleget tud tenni az élete során. 

Pintér Tibor egyetértett a csinos hölgy véleményével, majd hozzátette, hogy szerinte azok az igazán szuper nők, akik egyszerre a karrierjükben és a gyermeknevelésben is helyt tudnak állni. Ilyenek például a gyermekeit nevelő két korábbi kedvese, és Edvin Marton felesége is, akire bevallottan irigykedik. 

„Meg kell hogy valljam, kicsit irigykedem, amikor ránézek a feleségére, mert szerintem ő megtalálta a szupernőt" – vallotta be Tibor. 

 

Demcsák Zsuzsa szerint nem volt jövője Pintér Tibor új kapcsolatának
Pintér Tibor és Ács Beatrix szerelme, amilyen gyorsan fellobbant, olyan gyorsan ki is aludt. Eddig a hirtelen népszerűségre szert tett fiatal lány álláspontját hallhattuk a szakításról, ezúttal viszont Tibor is elmondta a saját véleményét...