Hujber Feri állapotáról nyilatkozott felesége, Cynthia

Forrás: Facebook/Mokka -
Hujber Ferenc állapot
Hujber Feri az egész országot sokkolta, amikor elmondta furcsa elméletét Jézusról, aki szerinte valójában színész volt. Mindenki azt találgatta, van-e valami baja a színésznek, felesége most megszólalt az állapotáról.

Mindenki értetlenül állt Hujber Feri nyilatkozata előtt. Ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, a színész kifejtette, hogy Jézus igazából egy színész volt, és nem ő halt meg, hanem egy 10 éves kisfiú, véletlenül. Hallva a színész elméletét, és látva a Facebook-oldalán kiírt furcsaságokat, mindenki elgondolkozott azon, hogy vajon van-e valami baja a színésznek.

Hujber Feri állapotáról nyilatkozott felesége Forrás: Facebook/Mokka

Most megszólalt a felesége az állapotáról, és leszögezte, ő már megszokta férje érdekes viselkedését. "Mindenki gondoljon, amit akar, nálunk minden rendben van, mindenki csinálja a dolgát. Szerintem a Trónok harca fantáziavilágába kellett volna születnie. Én már megszoktam a férjem sajátos dolgait" – mondta a Ripostnak Hujber Feri felesége.

Így zongorázik Lorelai, a kar nélkül született művész: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170313-lorelai-a-kulfoldi-tehetsegkutato-kar-nelkuli-zongoristaja.htmlSenki nem gondolta volna, hogy a karok nélkül született lány ilyen elképesztően tud zongorázni. Mindenkinek leesett az álla, mikor elkezdett játszani. TV + Sztárok--Sarka Kata kiakadt - Állítja, hamis nyilatkozatot adtak a szájábahttp://www.life.hu/sztarok/20170314-sarka-kata-kiakadt-allitja-hamis-nyilatkozatot-adtak-a-szajaba.htmlA minap tette közzé Sarka Kata, hogy amióta kiderült, ő és Hajdú válnak, a legképtelenebb hírek kapnak szárnyra vele kapcsolatban. Bejegyzéséért kapott hideget-meleget, voltak, akik leginkább a poszthoz tartozó fotót kifogásolták. Kata most az egyik hetilapra bukott ki, azt állítja, semmi olyat nem nyilatkozott, amit leírtak. TV + Sztárok--Autóbalesetet szenvedett VV Anetthttp://www.life.hu/sztarok/20170314-autobalesetet-szenvedett-vv-anett-egykori-valosagshow-szereplo.htmlAz egykori valóságshow-szereplővel 17 év vezetés után történt meg a baj. Azt mondja, ő volt a hibás, de még mindig nem tudja, mi történt pontosan. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huÚjra együtt Brooklyn Beckham és Chloe Grace Moretz? Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170313-kibekult-brooklyn-beckham-es-chloe-grace-moretz.htmlTalán mégis csak a szerelem győzött, és minden visszaáll a régi kerékvágásba? TV + SztárokOrigoRadics Gigi lesz az X-Faktor új mentora?http://www.life.hu/sztarok/20170313-radics-gigi-valtja-toth-gabit-az-x-faktorban.htmlTöbben is esélyesek lehetnek Tóth Gabi mentori székére, ám ezúttal lehet, hogy megszületett a döntés? TV + SztárokOrigoEzért ferde Zséda orra: orrba vágta egy kollégájahttp://www.life.hu/sztarok/20170313-zseda-kollegaja-orrba-vagta-az-enekesnot.htmlEgy színházi jelenet közben érte baleset a gyönyörű énekesnőt, ezért ferde az orra. Zséda elmesélte, hogy színházi jelenet közben vágta orrba kollégája. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.