Alekosz új szerelme tévés műsorban meztelenkedett

szerelem Nagy Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Alekoszra hosszú idő után újra rátalált a szerelem. Új kedvese minden igényét és vizuális követelményét kielégíti, így tökéletes társra talált. Most azonban kiderült, hogy bájait nemcsak a görög származású sztár, hanem az egész ország is megcsodálhatta, ha akarta: meztelen valóságshow-ban szerepelt a fiatal lány.

A Való Világ egykori győztese elárasztja követőit új kedvese szexi fotóival. Legutóbb egy extra fehérneműs képet posztolt a lányról, akit láthatóan nem jön zavarba tükörképétől...

Alekosz néhány héttel ezelőtt ismerkedett meg Anett-tel, aki elmondása szerint minden igényét kielégíti és minden parancsát végre is hajtja. Számára a lány a tökéletes istennő, aki vizuálisan is rabul ejtette. Ám nemcsak ő láthatja szerelmét pucéran, hanem azok is mustrálhatták már ruha nélkül, akik az ország első meztelen realityjét nézték:

Anett ugyanis szerepelt a pucér valóságshow-ban.

Állítólag Alekosz is egy lenge öltözetű kép alapján választotta ki magának az interneten keresztül. A Bors megkérdezte az egykori pucér szereplőt, hogyan is történt a nagy találkozás:

"Tényleg így volt: meglátta egy képemet, majd rám írt, és beszélgetni kezdtünk. Így jött ez a szerelem."

És hogy mivel sikerült meghódítani a szívét? A válasz meglepő:

"A határozottságával vett le a lábamról. Mellette nőnek érzem magam. Egy hónapja vagyunk együtt, összeköltözésről még szó sincs. Másról sem" – ecsetelte Anett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.