Hujber: "Az egyetlen dolog, amit el tudok játszani, az a hitelem"

Hujber Ferenc Herendi Gábor Pachmann Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt héten Hujber Ferenc Mokka-beli szereplése borzolta a kedélyeket. A látottakról-hallottakról mindenkinek megvan a véleménye, van, aki szerint a színész drogozott a beszélgetések előtt, mások azt állítják, zseniálisat alakított, de az is felmerült, hogy Alföldi Róbert készülő színdarabját, esetleg a Valami Amerika 3-at promózzák így.  Nos, ezt nem tudjuk, de annyi biztos, nem az első eset, hogy a sajtó Hujber balhéival van tele. Ezt egyébként ő sem tagadja, Kadarkai Endre Arckép című műsorában körülbelül egy éve beszélt zűrös múltjáról, amelyet most fel is elevenítünk. 

Hujber Feri első Mokka-szereplése túlzás nélkül sokkolta a nézőket és a műsorvezetőket. A színész azt állította, Jézus egy színész volt, kora Stohl Andrása, a kereszten egy kisfiú halt meg, véletlenül. A csatorna másnap ismét behívta Hujbert, aki ha lehet, az előző napinál is összefüggéstelenebbül beszélt, majd a végén hozzátette, csak hülyéskedik. Ekkor Pachmann Péter megkérte, távozzon, majd kamerák előtt mondta el, miként élte meg a Hujberrel való beszélgetést. A színész felesége is megszólalt, elmondta, hogy ő már megszokta Feri "sajátos dolgait". Hujber Feri barátai és ismerősei aggódnak a színészért, szerintük nem sok jót sejtetnek Hujber közelmúltban tett nyilatkozatai. A Valami Amerika rendezője, Herendi Gábor a Kincsem díszbemutatóján a Life.hu kérdésére kijelentette, Feri ámokfutásának semmi köze a Valami Amerika 3-hoz, és reméli, hogy kollégájával nincs nagyobb baj.

Hujber Ferenc állítja, Jézus színész volt Forrás: TV2/Mokka

Egy évvel ezelőtt Hujber Feri Kadarkai Endrének adott interjút. Akkor egyáltalán nem volt nyoma rajta zavartságnak, de az világos, hogy egyáltalán nem érzi kínosan magát a múltban elkövetett balhéi miatt, sőt, nagyon szívesen beszél róluk. Hozzátette, kezdő színészként úgy viselkedett, botrányt, botrányra halmozott, hogy tudja, egy bizonyos kör soha nem fogadja őt el.

Az interjúban szó esett a színész iskolaéveiről, arról, hogy rengeteg kudarcban volt része, sokszor megalázták, leginkább a tanárai, és hogy már akkor kezelhetetlennek, hiperaktívnak bélyegezték, és nem tolerálták a másokétól elütő gondolkodásmódját.

A Nagy Duett: Csúnyán beszóltak Jollynakhttp://www.life.hu/sztarok/20170319-a-nagy-duett-csunyan-beszoltak-jollynak.htmlHatalmas vita tört ki Jolly A Nagy Duett-beli szereplése miatt a Facebookon. Az énekest azzal támadják, nem való egy ilyen sikeres műsorba, de ő visszavágott. TV + SztárokOrigoUjjong és ünnepel Soma Mamagésahttp://www.life.hu/sztarok/20170319-ujjong-es-unnepel-soma-mamagesa-a-tavasz-miatt.htmlSajátos hangvételű posztot osztott meg Soma Mamagésa a rajongóival. Bár annyira talán mégsem sajátos, mint a múltkori bejegyzése, ahol a jógázás után feltöltődve tett közzé egy videót magáról, amelyben azt énekli, hogy szereti a testét, nagyon. TV + Sztárok--Bíró Ica retro címlapfotóján szexizikhttp://www.life.hu/sztarok/20170319-biro-ica-szexi-cimlapfotot-posztolt.htmlNem akármilyen fényképpel örvendeztette meg instagramos rajongóit az 59 esztendős Metal Lady. TV + SztárokOrigoVálásáról mesélt Xantus Barbara: különös terápiával gyógyulthttp://www.life.hu/sztarok/20170318-valasarol-meselt-xantus-barbara-kulonos-terapiaval-gyogyult.htmlXantus Barbara és Szurdi Miklós 20 évig voltak házasok, 2013-ban váltak el. Barbara új darabjának, a Férfiak a fejükre estek! kapcsán mesélt arról, hogyan dolgozta fel az elválást. A darab is arról szól, hogyan lehet humorral kezelni az életet, feloldani a feszültségeket. TV + SztárokOrigoEszenyi Enikő megható videókkal emlékezett meg Kaszás Attilárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170318-eszenyi-eniko-meghato-videoval-emlekezett-meg-kaszas-attilarol.htmlTíz éve már, hogy Kaszás Attila 47 éves korában meghalt. Volt felesége, Eszenyi Enikő szívszorító videóval emlékezett meg róla.TV + Sztárok--Németh Kristóf majdnem elsírta magát, amikor a szakításáról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170318-nemeth-kristofot-megviseli-a-szakitas.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a színész és barátnője, Judit másfél év után szakítottak. Németh Kristóf már többször is elmondta, rossz passzban van, és nagyon fáj neki az elválás. Úgy tudni, már esküvőt és gyermeket is tervezett kedvesével. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.