Hujber Feri állapotáról nyilatkozott felesége, Cynthia

Forrás: Facebook/Mokka -
Hujber Ferenc állapot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Feri az egész országot sokkolta, amikor elmondta furcsa elméletét Jézusról, aki szerinte valójában színész volt. Mindenki azt találgatta, van-e valami baja a színésznek, felesége most megszólalt az állapotáról.

Mindenki értetlenül állt Hujber Feri nyilatkozata előtt. Ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, a színész kifejtette, hogy Jézus igazából egy színész volt, és nem ő halt meg, hanem egy 10 éves kisfiú, véletlenül. Hallva a színész elméletét, és látva a Facebook-oldalán kiírt furcsaságokat, mindenki elgondolkozott azon, hogy vajon van-e valami baja a színésznek.

Hujber Feri állapotáról nyilatkozott felesége Forrás: Facebook/Mokka

Most megszólalt a felesége az állapotáról, és leszögezte, ő már megszokta férje érdekes viselkedését. "Mindenki gondoljon, amit akar, nálunk minden rendben van, mindenki csinálja a dolgát. Szerintem a Trónok harca fantáziavilágába kellett volna születnie. Én már megszoktam a férjem sajátos dolgait" – mondta a Ripostnak Hujber Feri felesége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.