Hujber Feri kiakasztotta a Mokka műsorvezetőit

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc TV2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Feri a tegnap reggeli Mokkában sokkolta Pachmann Pétert és az első napját töltő Szabó Dórát azzal a kijelentésével, hogy Jézus egy színész volt, korunk Stohl Andrása. Akkor szinte mindenki tébolyultnak nézte a sztárt, azonnal a címlapokra került. Ma ismét a műsor vendége volt, de a beszélgetés végét már nem várta meg, kivonult a stúdióból...

Szabó Dóra és Pachmann Péter ismét vendégül látták Hujber Ferit a ma reggeli élő adásban. Folytatni szerették volna a tegnapi eszmecserét, ám Feri kezelhetetlenül viselkedett. Politizálni kezdett, majd az eurovíziós fellépésről vizionált.

Azt állította, hogy varázslat történik a stúdióban,

amihez a műsorvezető közreműködését is kérte. Hiába próbáltak vele beszélgetni, meg sem hallotta a kérdéseket, kizárólag azt mondta, amit ő akart közölni.

Hujber Feri szerint más szintre kell emelni a párkapcsolatokat Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Többen azzal vádolták a Valami Amerika sztárját, hogy valamilyen szer hatása alatt áll. Ezzel Pachmann is szembesítette:

"Most fogtam veled kezet, neked meg puszit adtam... Van alkoholszagom, vagy fű vagy bármi?" – védekezett Hujber.

Állítása szerint nem őrült meg, egy ilyen világot élünk, és hamarosan mindenki rá fog jönni arra, amit ő most közvetíteni próbál.

Bár Szabó Dóra és Pachmann Péter próbálták visszaterelni a színészt a tegnapi témához, de nem lehetett, majd kibökte, hogy már csak szórakozik. Pachmann így zárta a beszélgetést. "Ha szórakozol, akkor szerintem köszönjük szépen, hogy itt voltál" – mondta neki.

Elképesztő képsorok következnek:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.