Ujjong és ünnepel Soma Mamagésa

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Soma Mamagésa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajátos hangvételű posztot osztott meg Soma Mamagésa a rajongóival. Bár annyira talán mégsem sajátos, mint a múltkori bejegyzése, ahol a jógázás után feltöltődve tett közzé egy videót magáról, amelyben azt énekli, hogy szereti a testét, nagyon. 

"Huszonéves koromban úgy gondoltam, ha meghalok, engem Isten asztalánál úgy fognak hívni, hogy: Tavasz. Azóta is barátkozom ezzel a gondolattal, és tetszik! Ráadásul kiskorom óta a 17-es a számom, és eljött az új évezred első 17-es éve! És ma a tavaszi hónap 17. napja van.
Akaratomon kívül, ébredés óta ujjongok és ünnepelek. (Akarva nem is megy...) Egyrészt kipattant a fejemből egy újabb videósorozat-ötletterv (saját magamat termékenyítettem meg, mint egy rovar...)" - tette közzé a Facebookján Soma Mamagésa tegnapelőtt afeletti örömében, hogy milyen szuper programok várnak rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.