Ezt a nevet adta A. J. McLean a kislányának

név kislány Back Street Boys gyermekáldás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett A. J. McLean második gyermeke, de azt senki nem tudja, hogy miért kapta a "dalszöveg" nevet. 

Március 19-én született meg az egykori fiúbanda egyik tagjának második gyermeke, aki szerencsére egy makk egészséges kislányként érkezett a világra. A szülők nagyon boldogok, és már azt is elárulták, hogy mi a kislány neve: Lyric Dean McLeannek hívják. Vagyis a keresztneve magyarul dalszöveget jelent. Ez azért nem semmi!

Az interjúból az is kiderült, hogy McLean életét nagyon megváltoztatta az apaság, amit addig el sem tudott képzelni, míg meg nem történt vele.

#repost from @skulleeroz . @thurmansmom @funkyfreshkids14

Rochelle DeAnna Mclean (@rochelle_deanna) által megosztott bejegyzés,

"Egyszer azt mondták nekem, hogy gyökerestül meg fog változni az életem ha lesz egy gyerekem. Valóban így történt Avaval, aztán egyszer csak megszületett az érzés, hogy szeretnénk neki kistestvért is" - így született Lyric.

A férfi azt is hozzátette, hogy két gyermek édesapjaként már minden vágya teljesült az életben. Büszkén és izgatottan néz a jövőbe - írta meg a People.

Új dallal tért vissza a Backstreet Boys

Nem is gondoltuk volna, hogy hallhatunk még új számot a Backstreet Boys előadásában, de ez most mégis megtörtént: a Florida Georgia Line nevű együttessel közösen készítettek új dalt. Íme a videoklip!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.