Új dallal tért vissza a Backstreet Boys

2017.03.10. 17:31

Nem is gondoltuk volna, hogy hallhatunk még új számot a Backstreet Boys előadásában, de ez most mégis megtörtént: a Florida Georgia Line nevű együttessel közösen készítettek új dalt. 

A hivatalosan 1993-ban alakult Backstreet Boys évekig volt a világ egyik legsikeresebb fiúbandája. 2007 óta azonban nem hoztak ki újabb toplistás dalt, így mindenki azt hitte, hogy a fiúk a karrierjük csúcsán felhagynak a közös zenéléssel. 

Egy 2016-os fotó a fiúkrólForrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

Most azonban a Florida Georgia Line nevű countryegyüttessel egy olyan nótát raktak össze, amely a Billboard 100-as toplistájára is felkerült. A God, Your Mama, And Me-re keresztelt dal most a 92. helyet foglalja el a dalok között, és a country toplistán is szép helyen szerepel, miután februárban elkészült a nóta hivatalos klipje is.

Így festettek 2001-benForrás: AFP/Juan Barreto

Az egykori fiúbanda egyik tagja, Kevin Richardson, aki azóta már édesapa lett azt nyilatkozta, hogy szülőként pontosan tudja, az új daluk kétértelmű mondanivalóval rendelkezik: szólhat a szerelmünknek és a gyermekeinknek is - írta meg a BillBoard.

Backstreet Boys