Így készül Zimány Linda és Oláh Gergő- Videó!

TV2 A Nagy Duett Zimány Linda Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda és Oláh Gergő lázasan készülnek az április 2-i élő adásra, ugyanis akkor rajtol el a TV2 nagysikerű sztárvetélkedője, A Nagy Duett.

A Life.hu exkluzív fotókat kapott Linda és Gergő első közös óráiról. A pár már túl van az ének- és táncórákon és motiváltabbak mint valaha. Az ügyvédjelölt Linda azonban kicsit megijedt a tánctól, állítja, nem lesz egyszerű az első koreográfiájuk, de mindent megtesz annak érdekében, hogy sikeres és profi show-t hozzanak össze.

Zimány Linda és Oláh Gergő énekórán Forrás: Origo

"Bár arról nem mesélhetek, mi lesz az első produkció, annyi biztos, hogy izgalmas lesz és jó sokat kell gyakorolnunk ahhoz, hogy minden tökéletes legyen. Kicsit megszeppentem a táncórán, talán jobban félek tőle mint az énekléstől, de igyekszem jól teljesíteni. Gergő remek partner, mindenben segít. A tanáraink pedig türelmesek és ők is mindent megtesznek, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a produkcióból. Nagyon várom már az első adást! Régen izgultam ennyire"- lelkendezett a csinos sztár.

Zimány Linda és Oláh Gergő kölcsönösen segítik egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20170321-zimany-linda-es-olah-gergo-a-nagy-duettben-video.htmlZimány Linda is a TV2 A Nagy Duett című műsorának sztártáborát erősíti, Oláh Gergő párja lesz. Sok meglepetésre is számíthatunk tőlük. TV + SztárokOrigoHódi Pamela motorral közlekedik- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170320-hodi-pamela-motorozni-fog-foto.htmlHódi Pamela nagy álma vált valóra: ezentúl kétkeréken fogja róni az utakat. TV + Sztárok--Győrfi Pál szerint kikapcsolódás lesz A Nagy Duett- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170317-gyorfi-pal-elsosegelyt-is-nyujtanak-versenytarsainak-a-nagy-duett.htmlGyőrfi Pált többször láthattuk már televíziós pordukcióban. Ezúttal A Nagy Duettben fogja megcsillogtatni énekes és táncos tudását: Fábián Julival mindent bevetnek majd a győzelem érdekében. TV + SztárokOrigoErdei Zsolt, Madár szeret énekelni- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170317-madar-nagyon-szeret-enekelni.htmlMadár és Judy is szívesen vesznek részt A Nagy Duett című műsorban. Az ökölvívó elárulta: nagyon szeret énekelni. TV + SztárokOrigoVastag Csaba nem számít véres küzdelemre- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170317-vastag-csaba-es-abraham-edit-komolyan-veszik-feladatukat.htmlVastag Csaba is színesíti A Nagy Duett legújabb sztárvetélkedőjének listáját. Párja pedig a Barátok közt egykori zsémbes karakterét, Claudiát megformáló, Ábrahám Edit lesz. TV + SztárokOrigoAlekosz új szerelme tévés műsorban meztelenkedetthttp://www.life.hu/sztarok/20170316-alekosz-szerelme-meztelen-realityben-szerepelt.htmlNagy Alekoszra hosszú idő után újra rátalált a szerelem. Új kedvese minden igényét és vizuális követelményét kielégíti, így tökéletes társra talált. Most azonban kiderült, hogy bájait nemcsak a görög származású sztár, hanem az egész ország is megcsodálhatta, ha akarta: meztelen valóságshow-ban szerepelt a fiatal lány. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.