Ezért annyira sikeres A Pál utcai fiúk

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Józan László Pál Utcai Fiúk Geszti Péter Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Ferenc világhírű regényéből adaptált zenés játék, A Pál utcai fiúk bemutatóját alig negyed éve tartották a Vígszínházban. Ezalatt az idő alatt több mint 55 ezren látták Marton László magával ragadó rendezésének eddigi 52 előadását. 

Aranylemezes lett az előadás, aminek sikeréről Geszti Péter és Józan László meséltek.

Mádai Vivien és Csipa túl vannak az első Nagy Duett próbájukonhttp://www.life.hu/sztarok/20170322-madai-vivien-es-csipa-probaltak-a-nagy-duettre.htmlMádai Vivien és Csipa lesz az újrainduló Nagy Duett egyik párosa, ők már túl vannak az első próbájukon is. Egyelőre azonban Vivi még nincs a helyzet magaslatán, de legalább jókat nevettek együtt. TV + SztárokOrigoShakira és Lionel Messi barátnője nem szeretik egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20170322-shakira-es-lionel-messi-baratnoje-nincsenek-joban.htmlPique és Lionel Messi jó barátok, párjaik viszont egyáltalán nem jönnek ki egymással. Kiderült, hogy Shakirát valósággal gyűlöli Messi kedvese, mégpedig azért, mert ő Pique volt barátnőjét kedvelte! TV + Sztárok--Hoppá! Rihanna a kamerák előtt szexel: Forró videó! (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170322-rihanna-nem-szivesen-nezi-vegig-sajat-szexjelenetet.htmlAz énekesnő boldogan vállalta el álmai munkáját, ám arra nem számított, hogy a forgatás során készült felvételekkel majd neki is szembesülnie kell. TV + Sztárok--Tóth Vera megrémült: szakadék felett állt le a hullámvasúthttp://www.life.hu/sztarok/20170322-toth-vera-megremult-szakadek-felett-allt-le-a-hullamvasut.htmlTóth Vera Amerikában élvezi ki szabadságát barátai társaságában, és bizony az extrém élményeket sem hagyják ki. Az egyik ilyenből azonban rémálom lett: a hullámvasúton halálfélelme volt az énekesnőnek. TV + Sztárok--George Clooney meglátogatta 87 éves rajongójáthttp://www.life.hu/sztarok/20170322-george-clooney-talalkozott-87-eves-rajongojaval.htmlGeorge Clooney bebizonyította, hogy nincs nála szuperebb szupersztár: boldoggá tette 87 éves rajongóját. A színész meglátogatta a nénit, aki azt nyilatkozta, hogy a kézfogás után ő soha többé nem mos kezet. TV + SztárokOrigoDemjén Rózsi kutyája meghalt: a zenész nehezen viseli a veszteségethttp://www.life.hu/sztarok/20170322-demjen-rozsi-kutyaja-meghalt.htmlDemjén Rózsi szomorú időket él át, ugyanis egy szeretett társától kell búcsút vennie, mégpedig a kutyájától. 16 évig voltak egymás barátai, nem csoda, ha a zenész nagyon nehezen viseli az elválást.. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.