Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, jogerős ítélet született Demcsák Zsuzsa férjének ügyében. Kimondták, hogy Kiss József testi sértés és rongálás miatt is bűnös. Azóta pedig megszólalt az ügyben a műsorvezető is.

"Sírtam, amikor megtudtam" – mondta a Blikknek a Mokka műsorvezetője. Nem tagadja, megviselték az elmúlt évek. A nyilvánosság előtt kellett igazolnia, hogy családon belüli erőszak áldozata lett. "Sokan nem hittek nekem, ujjal mutogattak rám, megbélyegeztek, címlapokra kerültem a magánéletemmel és a személyes fájdalmammal, szörnyű évek vannak mögöttem. Nem érzek elégtételt, örömöt, csak megkönnyebbülést, és arra gondolok, hány hozzám hasonló nőnek segítettem a példámmal. Nem szabad eltűrni a megaláztatást, senki nem bánthat" – tette hozzá. Mint mondja, pokoli nehéz volt végigcsinálnia az egészet, és bár az a rengeteg feszültség, ami ráült az elmúlt években, most felszabadult, még fel kell dolgoznia a hírt.

Demcsák ZsuzsaForrás: tv2

"A gyerekekkel is meg kell beszélnem, hogy mi történt, nem lesz könnyű nekik sem, hiszen az apjukról van szó, de együtt átvészeljük ezt" – mondta a lap kérdésére Demcsák, akinek a legfontosabb, hogy fia és lánya minél kevesebbet sérüljön ebben az időszakban. 

Kiss József az ítéletet követően láthatóan csalódott volt, 

szerinte egy megvádolt férfinak nagyon nehéz, szinte lehetetlen az ártatlanságát bizonyítani. Elmondta, az elmúlt hónapokban ő már büntetve érezte magát. "Próbáltam elválni 2008 óta, a gyermekeimet felhasználva is benne tartottak ebben a rossz kapcsolatban. Ártatlan vagyok, de az igazi büntetés számomra most az, hogy a gyerekeimet január 13-a óta nem láthattam. Kénytelen voltam negyedszer a gyámhivataltól végrehajtást kérni az elmaradt láthatásaim pótlására vonatkozóan" – mondta a férj, a részletekről és miértekről azonban már nem kívánt beszélni.

Korábbi cikkünkből kiderül, hogy büntetésként 480 ezer forintot, plusz a perköltségeket, körülbelül százezer forintot kell fizetnie. Ügyvédje kérésére mindezt tízhavi részletben teheti majd meg. "A Kúriához fordulunk" – mondta az ügyvéd.