Valóságshow-ban mutatja be az életét Pumped Gabo és barátnője, és nem szégyenlősek. A gyúrós fiú édesanyja azonban nem örül annyira a nagy kitárulkozásnak, szerinte rendkívül kulturálatlanok a fiatalok.

Pumped Gabo és Ági mindent megmutatnak az életükről legújabb műsorukban. Eddig csak két részt láthattunk a valóságshow-ból, ez viszont bőven elég volt ahhoz, hogy megtudjuk, mire számíthatunk a továbbiakban. Volt már orális kényeztetéspuncivillantás, és nagyon sok trágár veszekedés is, amitől besokallt Pumped Gabo édesanyja. Ő is szerepel a műsorban, hiszen része Gabo életének, de ha tudta volna, hogy ilyen lesz, akkor inkább kimaradt volna. 

Pumped Gabóra nem túl büszke az édesanyjaForrás: Facebook/Pumped Gabo

"Fogalmam sem volt, hogy ezzel fogok szembesülni! Ha tudom, hogy ez a műsor ennyire durva és nyers lesz, nem biztos, hogy vállalom a szereplést. Egy anyának pokoli nehéz ilyen helyzetben látnia a gyermekét. Nem örülök, hogy így viselkedik, az intim pillanatait nem lenne szabad ország-világ elé tárnia"  – véli Gabo édesanyja, aki el fog beszélgetni a fiával. "Roppant kulturálatlanul viselkedik Gábor. Még nem volt alkalmam beszélni vele, amióta láttam az első két adást, de biztos, hogy sort kerítünk rá, és mondhatom, nem teszi zsebre, amit tőlem kap. Bár Ági viselkedése sem tetszett, hihetetlenül trágárul beszélnek, ezen kiakadtam"mondta a Blikknek