Mindenki nagyon élvezte a múlt hétvége napsütéses óráit, és úgy tűnik, ezen a héten sem kell elbúcsúznunk a napfénytől. 

  • Hétfő 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, hétfőn kissé hűvösebben indul a reggel, de szerencsére derült lesz egész nap az égbolt, csapadékra nem kell számítani. Ennek hatására a levegő is lassan felmelegszik, a nappali csúcshőmérséklet 13-15 fok között várható. 

  • Kedd

A hétfői naphoz képest tovább melegszik a hőmérséklet, egészen 15-20 fokos nappali csúcsig kúszik fel a hőmérő higanyszála. Csapadékra továbbra sem kell számítani, tiszta égbolt és szikrázó napsütés, valamint mérsékelt nyugati szél valószínű. 

Kellemes tavaszi időre számíthatunk a héten 
Képünk illusztráció
Forrás: Cultura Creative/© Cultura, all rights reserved./Lost Horizon Images
  • Szerda

Továbbra is sok napsütésre készülhetünk, ám a késő esti órákban északon gomlyfelhők jelenhetnek meg az égen. Csapadék maximum ÉNy-on fordulhat elő, illetve ezen a területen felerősdöhet a szél is. A hőmérő higanyszála azonban továbbra is csak felfelé ível, 19-20 fokos nappali csúcshőmérséklettel. 

  • Csütörtök

A reggeli órákban még kissé szelesebb lehet az idő, de a nap folyamán lassan elcsendesedik a légmozgás. Több órás napsütés várható, csapadék nem valószínű. A hőmérséklet tartja magát, 14-19 fokos maximumokat mérhetünk. 

  • Péntek

A napfényes órákat felhős időszakok váltogathatják, de szerencsére a gomolyfelhőzetből csapadékra nem kell készülnünk. Továbbra is 18 fok körüli csúcsértékek várhatóak, és a hétvégére is ez lesz a leginkább jellemző - írta meg a Köpönyeg.hu