időjárás-előrejelzés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap délelőtt kicsit szeles, de napsütéses időt élvezhetünk, hétfőn azonban hideg levegő érkezik.

Vasárnap délután az időnként megnövekvő gomolyfelhőzet mellett országszerte több órás napsütésre van kilátás.

Helyenként futó zápor is kialakulhat.

Az északi, északkeleti szél többfelé erős lesz, a Tiszántúlon viharos széllökésekkel. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 13°C között alakul.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Hétfő reggel az ország nagy részén derült idő várható, csak az északkeleti tájakon lehet több felhő, de csapadékra ott sem kell számítani. A déli és keleti területeken időnként még megélénkül az északkeleti szél, máshol gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb hajnali hőmérséklet -3 és +2°C között alakul - írja az Időinfo.

Gyászol a sportvilág! A szorítóban halt meg egy 17 éves bokszolóhttp://www.life.hu/news/20170326-meghalt-eddie-bilbey-bokszolo-17-eves-volt.htmlEddie Bilbey éppen készült elhagyni a ringet, amikor váratlanul összeesett. Már nem tudták megmenteni az életét.News--Föld órája - Ma este egy órára sötétbe borulnak a világ városai http://www.life.hu/news/20170325-fold-oraja-ma-este-egy-orara-sotetbe-borulnak-a-vilag-varosai.htmlMa este, helyi idő szerint fél kilenc és fél tíz között kialszanak több nagyváros mellett Budapest fényei is a Föld órája elnevezésű környezetvédelmi akció keretében. Budapest díszkivilágítását a János-hegyről kapcsolják le. News--Könnyen jött, könnyen megy a tavasz: Kíméletlen hidegfront érkezikhttp://www.life.hu/news/20170324-idojaras-kimeletlen-hidegfront-erkezik.htmlHa teheted, használd ki a péntek délutánt és a szombati napot, mert vasárnap teljesen kifordul magából az időjárásunk. NewsThinkstockVasárnap kell átállítani az órát!http://www.life.hu/news/20170324-vasarnap-oraatallitas-lesz.htmlA mindenki által gyűlölt óraátállítás most vasárnap, azaz március 26-án lesz. Hajnali kettő óráról 3-ra kell állítani, vagyis egy órával kevesebbet aludhatunk. News--Erzsébet királyné a terrortámadás áldozatairól emlékezett meghttp://www.life.hu/news/20170323-erzsebet-kiralynet-is-megrenditette-a-londoni-terrortamadas.htmlMárcius 22-én Londonban újabb terrortámadást követtek el. Az iszlám Állam magára is vállalta a szörnyű tettet. II Erzsébet királynő mély megrendüléssel nyilatkozott a tragédiáról.... News--40 ember nézte végig egy lány megerőszakolását (18+)http://www.life.hu/news/20170323-tomegek-neztek-vegig-egy-lany-megeroszakolasat.htmlTömegesen erőszakoltak meg egy tinilányt, az esetről Facebook live video is készült. 40 ember nézte végig a tragikus esetet, de senki nem hívott segítséget. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.