A közösségi oldalán mutatta meg a hófehér sportkocsit Győzike. Rengetegen odavannak az új képekért.

Tegnap, a felkelő nap fényében mutatta meg Győzike a csodálatos sportkocsiját a világnak. Az alkalom előtt tisztelegve a showman is megfelelő ruhát öltött, igaz, hogy a Mercedes típusú kocsi és a BMW feliratú felső között mindössze annyi a közös, hogy mindkét márka Németországból származik.

Bizonyára Győző is ennek tudatában párosította össze az autómárkákat. A poszt alatt azóta is sorra gyülekeznek a kedvelések, már ezer like felett jár, és a vegyes érzelmekkel tarkított kommentek sem maradnak el. 

Győzike megvillantotta az új luxusautójátFotó: Polyák Attila - Origo

A kétgyermekes édesapa néhány lelkesítő sorral koronázta meg a nem mindennapi fotókat. A mély érzelmekről szóló, inspiráló szavak tökéletesen passzoltak az új autóról készült képekhez, melyeken jól látszik, hogy Győzinek még egyedi rendszáma is van. 

"Amíg csak magadnak bizonyítasz, az sem rossz. Mégis, az igazi csoda akkor történik, amikor másoknak mutatod meg. És ők elhiszik neked. És ők követnek. És ők is elhiszik magukról. És ők is sikert érnek el. Ez óriási erő! Másokat lelkesíteni az egyik legcsodálatosabb dolog a világon!! Go edzeni mert itt a nyár!!!!!!!!! Mindig bízz magadban és hidd el, hogy képes vagy rá.."