Párnákat és függönyöket kell tisztítani a Buckhingam Palotában. Évente 8 millió forintos fizetésért cserébe. Te vállalnád?

Állást kínál Erzsébet királynő egy fő számára, akinek a napi feladatai a királyi udvarban lesznek. Egészen pontosan a palota összes szobájának függönyét és díszpárnáját ez az egy személy tisztítja és tartja majd karban.

Szeretnél II.Erzsébetnek dolgozni? Most jelentkezhetszForrás: AFP

Vagyis a szerencsés befutó 1000 szobáért lesz felelős, a Buckhingam palotában, a windsori kastélyban és a St. James-palotában, ami azért nem kis felelősség. Természetesen kiemelkedő fizetség is jár a nem mindennapi munka mellé: évente 22 ezer fontot, azaz 8 millió forintot kereshet az, aki betölti az állást. Nem beszélve az egyéb jutattásokról. 

Április 6.-ig lehet jelentkezni, és előfeltétel, hogy az illető rendelkezzen lakberendezői végzettségel. Az is előny, ha a lakástextíliák témájában jártas vagy. Teljes munkaidőről van szó, vagyis egész embert kíván az állás. Itt lehet jelentkezni.

Erzsébet királynő másképp szereti a banánt, mint hinnéd...
II. Erzsébet egykori inasa elmesélte a legapróbb részleteket is azzal kapcsolatban, hogy a királynő miként szereti a banánt. Az intim rituáléról még egy videófelvétel is készült, amelyben a férfi mindent részletesen bemutat, lépésről lépésre.