Egy olyan fotót tett fel a Facebookra Sarka Kata, amelyen jóval nagyobbnak látszanak a mellei, mint általában, így aztán azonnal el is kezdődtek a találgatások: plasztikáztatott volna? 

A fotóhoz nagyon-nagyon sok komment is érkezett, köztük a megfejtés is: "Milyen lenyűgöző csodakra képes egy jo melltartó, és mennyien nem ismerik még, legalábbis a sok hülye komment erre utal" – írta az egyikük, mire Kata helyeselt. 

A poszt alatt egyébként a rajongók (és kevésbé rajongók), azt találgatták, hogy Kata mellei szilikonból vannak-e, vagy természetesek. "Kata neked amúgy műcickóid vannak?" – kérdezte egy férfi, Hajdú válófélben lévő neje azt válaszolta: "nincsenek"... 

És néhány komment még az oldalról, ami bizonyítja: ízlések és pofonok: 

"A testalkatához képest ezek a szilikonbetétek lassan inkább nevetségessé teszik szegény Katát. Néha a kevesebb több! (Ezt pedig nem bántásból vagy irigységből írom, csak így gondolom.)"

"Mas mas beallitott szogbol mas meretnek tunhet egy ugyanakkora testresz is a fotozasnal (itt pl egy mell..) azert mert mas szogbol lett fotozva mint eddig, az meg nem mellnagyobbitast jelent :) ... nincs ezzel semmi problema szerintem!" 

"Kedves Kata! Ez valóban nagyon jó kép.Minden dicséretet megérdemel!"

"Borzalmasak azok a nagyméretű szilikonok !"