Igaz történet egy visszatérő kísértetjárásról, ami megkeserítette a nő életét.

Sokan úgy gondolják, hogy szellemek nem léteznek. Minden furcsa jelenségre találnak logikus magyarázatot, amit egy fizikus is alátámasztott már korábban. De mégis akadnak olyan események, amiket a józan ész képtelen megmagyarázni. Saját történetét mesélte el egy nő. 

Az asszony elárulta, hogy 5-6 éves kora körül rendszeresen szellem kísértett abban a házban, ahová akkoriban költöztek be a családjával. Minden este éjfél körül, egy kisfiú szelleme jelent meg a falon, aki gyarmati stílusú ruhát viselt, és labdázni invitálta a kislányt. Egy darabig a szülők sem hittek a szavának, de a gyermeket annyira megviselték a rendszeres "találkozások", hogy el kellett költözniük az otthonukból. 

Minden éjszaka egy kisfiú szelleme jelent meg a falonForrás: Thinkstock

Álmában rettegő gyermek

Egy másik gyermekkori beszámoló szerint az illető álmában viselkedett furcsán, ami nagyon megrémítette a szülőket. Minden éjszaka úgy üvöltött, mintha valaki elevenen nyúzná, és a rokonok hiába próbálták ébresztgetni, nagyon nehezen tudták visszahozni a bizzar állapotból. Biztosak voltak benne, hogy nem szimpla rossz álmokról volt szó. 

Szellemidéző tinik

Szintén érdekes eset volt, mikor középiskolás korukban két fiatal megpróbált szellemet idézni, de nem jártak sikerrel, ezért az emeltre vonulva aludni tértek. Ám az éjszaka közepén arra riadtak, hogy az alsó szintről ütemes hangjáték szűrődött fel. Ez azért furcsa, mert az egyik szobában volt egy dobfelszerelés, ám a fent tartózkodó két tinin kívül senki nem volt a házban. Egész éjjel virrasztottak a félelemtől - írta meg az EliteDay

Szellemtámadás ért egy kisfiút: Videó!
Egy térfigyelő kamera rögzítette az esetet a kisfiúról, aki nem mindennapi támadás áldozata volt. Az ártatlan gyermek éppen hazafelé tartott, mikor a szokásos erdős ösvényhez érve furcsa jelenségre lett figyelmes. Olvass tovább itt...