Állítják, Szilágyi István fia elszedi az adományokat a művész úrtól

Forrás: Youtube/GyorPluszTV -
szilágyi istván Lópici Gáspár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki nem meri odaadni Szilágyi Istvánnak, vagy ahogy egy ország megismerte, Lópici Gáspárnak az összegyűjtött adományokat. Attól félnek ugyanis, hogy a nyomorgó színész fia elkölti az összeset, mert állítólag volt már rá példa.

Nem olyan rég derült ki, hogy szörnyű helyzetben van Szilágy István. A Keménykalap és krumpliorr Lópici Gáspárjaként és a Tenkes kapitánya Pityik őrmestereként ismert színész szinte nyomorog, de szerencsére sokan szeretnének rajta segíteni. Azzal azonban bajban vannak, hogy hogyan adják át az összegyűjtött pénzösszeget. Félnek ugyanis, hogy a színész fia elszedi tőle a pénzt és elherdálja. A fia, Szilágyi Péter szerint viszont ők még nem láttak soha egy fillért sem az adományokból, az alapítványnál pedig csak hebegtek-habogtak, amikor felhívták.

Szörnyű körülmények között él Szilágyi István színész Forrás: Youtube/GyorPluszTV

"Közröhej tárgyává tettek engem az elmúlt hetek cikkei. Azt gondolja rólam mindenki, hogy egy iszákos, agresszív, csavargó, drogos ember vagyok.

Igen, néha felöntök a garatra, de ki nem?

(..) Annak kéne utánanézni inkább, hogy az az alapítvány mennyi pénzt szedett össze az apám nevében. Mert mi abból még nem kaptunk egy fillért sem" - mondta Szilágyi István fia. Az alapítvány vezetője azonban más véleményen van. "Nem szeretném minősíteni a művész úr fiát. Viszont tényleg nem fognak pénzt kapni tőlünk, mert

tudjuk, hogy ha mi odaadjuk az összegyűjtött összeget, akkor azt Péter egyből el fogja szedni az apjától és elherdálja.

A lakhelyük mellett levő bolttal fogunk kötni egy szerződést, ahová minden hónapban utalunk pénzt, és azt Szilágyi István levásárolhatja, a dohányt és alkoholt leszámítva. Idáig bármit adtunk Pityi bácsinak, az szőrén-szálán eltűnt" - mondta a Borsnak Martyin László. Nem ő az egyetlen, akinek nincs jó véleménye Szilágyi János fiáról. Az Aurora együttes sem fogja a művész úr kezébe adni a pénzt. "Már felvettük a helyi önkormányzattal a kapcsolatot, és ott fogjuk megbeszélni, hogy milyen segítségre lenne szüksége a színésznek.

Mindenképpen úgy akarjuk csinálni, hogy a művészre költjük a pénzt, nem pedig átadjuk neki, mert nagyon jól ismerjük a fiát.

Volt olyan alkalom, hogy amikor videoklipet forgattunk, bevettük őt operatőrként, de nem számíthattunk rá, nem jelent meg a munkán..." – mondta az Aurora zenekar frontembere

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.