Színpadi balesetet szenvedett Bereczki Zoltán

Fotó: Mudra László - Origo -
mentő Bereczki Zoltán csonttörés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mentő várta A lepkegyűjtő című előadás végén Bereczki Zoltánt. A színész két hete színpadi balesetet szenvedett. A nézők természetesen semmit sem vettek észre.

"Szolnokon vendégszerepeltünk A lepkegyűjtővel, előadás alatt sérült meg az ujjam. Egy akciójelenetnél rosszul nyúltam, amikor Katit próbálom elkapni, és olyan erővel ütöttem meg a kezem, hogy az előadás végén már mentősök vártak, és vittek kórházba. Tulajdonképpen eltört az egyik ujjam. Össze akarták gipszelni egy ép ujjamat és a töröttet, de azt nem engedtem, mert úgy nem tudnék dolgozni" – mesélte a Borsnak Bereczki. Végül rögzítősín került a törött ujjára. Ennek azért örült a színész, mert előadás alatt le tudta venni.

Bereczki Zoltán eltörte az ujját Fotó: Mudra László - Origo

A sors fintora, hogy az eset után Bereczki kolléganője, Ágoston Kati is megsérült, csak ő a lábán, így végigsántította az előadást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.