Horváth Boldizsár esküvő Kelemen kabátban
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkelt a Kelemen Kabátban zenekar énekese, Horváth Boldi.

Boldinak és csinos feleségének már van egy másfél éves kisfia, de csak most döntöttek úgy, hogy összekötik az életüket. A lagzit nyárra tervezik, adta hírül az énekes a Facebookon.



Szép pénzt kap Stohl András a rádiózásérthttp://www.life.hu/sztarok/20170401-jo-penzt-kap-stohl-andras-a-radiozasert.htmlÚj vizekre evez Stohl András: a színészetet rádiózásra cserélte, a Vígszínházat is otthagyta. Új szakmájában nincs tapasztalata, de emellett más nehézségekkel is meg kell küzdenie. Ennek ellenére a színész nagyon lelkes, azt állítják, nem véletlenül. TV + SztárokOrigoFásy Ádám nekiment az RTL Klubnak - Versenyzőkön veszekednekhttp://www.life.hu/sztarok/20170401-fasy-adam-nekiment-az-rtl-klubnak-versenyzokon-veszekednek.htmlFásy Ádám azt állítja, hogy az RTL egyik munkatársa az ő produkciójától, a Fásy Szupersztár Tehetségkutató 2017-ből csábítja át a versenyzőket az X-Faktorba.TV + Sztárok--Zimány Linda elmondta, miért szakított Kedves Ferenccelhttp://www.life.hu/sztarok/20170401-zimany-linda-elmondta-miert-szakitott-kedves-ferenccel.htmlA Blikknek adott interjút Zimány Linda, aki vasárnap először lép A Nagy Duett színpadára Nagy Gergő oldalán. A csinos modell kivételesen most arról is beszélt, hogy miért szakított Kedves Ferenccel. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs üzent Stohl Andrásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170401-sebestyen-balazs-uzent-stohl-andrasnak-class-fm.htmlStohl András a napokban jelentette be, hogy egy számára teljesen új területen próbálja ki magát, rádiózni fog. Sebestyén Balázs így üzent a helyére kerülő Bucinak. TV + Sztárok--Öngyilkos sztárok: tehetségek, akik eldobták maguktól az életükethttp://www.life.hu/sztarok/20170331-sztarok-akik-ongyilkossagot-kovettek-el.htmlA fényűzés és az ismertség nem jelent boldogságot. Sok tehetséges művész dobta el magától az életét, pedig látszólag mindenük megvolt. Sokan rajongtak értük, ők mégsem voltak elégedettek a sorsukkal, inkább önkezükkel véget vetettek az életüknek, hátrahagyva családjukat és gyermekeiket. TV + Sztárok--Vilmos herceg kényszerből vehette el Katalinthttp://www.life.hu/sztarok/20170331-vilmos-herceg-kenyszerbol-vette-el-katalint.htmlMesés házasságnak tűnik Vilmos és Katalin kapcsolata, ám most azt pletykálják, nem éppen szerelemből házasodtak. Állítólag II. Erzsébet nyomására jegyezte el Vilmos herceg Katalint. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.